tv monitor

Hibox toimittaa IPTV-teknologiaa maailman suurimpaan luksusasunnoiksi rakennettuun laivaan

Suomalainen Hibox Systems on toimittanut IPTV-järjestelmän amerikkalaiseen luksusristeilijään The World, joka on maailman suurin yksityisomisteinen, pysyvään asumiseen rakennettu laiva.

Hibox Systemsin kumppanina toimituksessa on maailmanlaajuisesti toimiva tietoliikenneyhtiö Harris CapRock Communications.
Vuodesta 2002 lähtien maailman meriä seilanneessa The World -laivassa on 165 luksustason asuntoa ja yli 200 miehistön hyttiä. TV-palvelut näihin on toteutettu tämän vuoden toukokuusta lähtien Hibox Smartroom TV -ratkaisulla.
The World haki joustavaa tv-ratkaisua, jota asukkaat voivat käyttää eri päätelaitteilla aluksen kiinteässä tai langattomassa verkossa. Hiboxin Smartroom TV -ratkaisussa sisältöä voi katsoa tableteilla, älypuhelimella, älytelevisiolla ja tietokoneella. Keskeisenä vaatimuksena oli edistykselliset hakuominaisuudet, joilla asukkaat löytävät heille sopivaa katsottavaa laivan valtavasta elokuva- ja viihdevalikoimasta. Hiboxin ratkaisu kertoo automaattisesti tietokantaan lisätyistä uusista elokuvista, ja sen kautta henkilökunta voi tiedottaa tulevista tapahtumista asukkaiden televisioruudulla.
”Tuotamme asiakkaille yhä enemmän kokonaisvaltaisia tietoliikenneratkaisuja pelkkien yhteyksien lisäksi. Hibox on meille ihanteellinen kumppani, koska sillä on kykyä vastata asiakkaan odotuksiin: he pystyvät toimittamaan huippuluokkaa olevan IPTV-järjestelmän, jossa on edistykselliset hakuominaisuudet, räätälöitävä käyttöliittymä, mahdollisuus useisiin päätelaitteisiin sekä myös kaikki laitteet head-endistä sovittimiin”, sanoo markkinointi- ja teknologiajohtaja Matthew Broida Harris CapRock Communicationsilta.
”Olemme iloisia saadessamme toimittaa palveluita maailman suurimpaan yksityisomisteiseen laivaan, jolla voi asua. Projektissa tuli todistettua järjestelmämme joustavuus ja kykymme toimittaa korkealaatuisia ratkaisuja yhdelle IPTV-alan vaativimmista asiakassegmenteistä eli risteilyaluksille, joille olemme toimittaneet ratkaisuja myös aikaisemmin”, kertoo Hibox Systemsin toimitusjohtaja Staffan Granholm.
Lisätietoja
Hibox Systems Oy, toimitusjohtaja Staffan Granholm, puh. 050 581 2968
The World on maailman suurin asumiseen rakennettu yksityisomisteinen risteilyalus. Laivassa on 165 luksusasuntoa ja asukkaita 19 eri maasta. Asukkaat omistavat aluksella olevan kotinsa ja kiertävät laivan mukana maailman kahdesta kolmeen vuotta kestävillä, asukkaiden itsensä suunnittelemilla risteilyillä. Luksusluokan mukavuudet ja palvelutaso täydentävät ainutlaatuista kokemusta.  aboardtheworld.com
Harris CapRock Communications on maailmanlaajuisesti toimiva tietoliikenneyhtiö, joka tarjoaa satelliitti-, terrestriaali- ja langattomia viestintäratkaisuja ensisijaisesti merenkulku- ja energia-aloille. Harris CapRock toimii 24 maassa Amerikassa, Euroopassa, Länsi-Afrikassa, Lähi-Idässä ja Kauko-Idässä. harriscaprock.com
Hibox Systems on suomalainen, kansainvälisesti toimiva yhtiö, joka tuottaa edistyksellisiä vuorovaikutus- ja viihderatkaisuja sekä kaupallisia sovelluksia operaattoreille, hotelleille ja terveydenhuoltoalalle. Hibox on osa Anvia-konsernia. hibox.tv

Loihteella tapahtuu

Joulutervehdys Loihteelta

Taas on kuluva vuosi kiitämässä kohti seuraavaa, ja odotamme jo innostuneina tulevaa. Ennen vuodenvaihdetta saamme kuitenkin nauttia taianomaisesta joulunajasta. Haluamme kiittää ihan jokaista asiakastamme ja yhteistyökumppaniamme kuluneesta vuodesta! Perinteisten joulumuistamisten…

Antti Hemmilä nimitetty Loihteen general counseliksi

OTM Antti Hemmilä on nimitetty Loihteelle yhtiön lakimieheksi nimikkeellä general counsel. Hän aloittaa tehtävässä 8.1.2024. Antti Hemmilä toiminut viimeksi lakimiehenä Enfo Oyj:ssä ja sitä ennen asianajotoimisto Boreniuksella erikoistuen osakeyhtiölakiin, yritysjärjestelyihin…