Anvian ylimääräinen yhtiökokous siirtyy tammikuulle

Anvia Oyj:n hallintoneuvosto on päättänyt, että 7.12. pidettäväksi kutsuttu ylimääräinen yhtiökokous peruutetaan ja siirretään pidettäväksi 19.1.2017. Yhtiökokouksen asialista pysyy ennallaan.

Siirron syynä on Anvian suurimman omistajan S4F:n kesken olevat omistusjärjestelyt. S4F:n muut omistajat eli joukko Finnet-yhtiöitä neuvottelevat parhaillaan omistuksensa myynnistä. S4F omistaa Anviasta 17 %, joten sillä on merkittävä äänivalta yhtiössä. Anvian hallitus katsoo parhaimmaksi siirtää yhtiökokousta, kunnes S4F:n omistajakuvio on selvinnyt, sillä kokouksessa päätetään mm. yhtiöjärjestyksen muuttamisesta. Anvia on S4F:n osakkeenomistajista suurin 43 prosentin omistusosuudella.
Asiasta käytiin analyyttinen ja rakentava keskustelu, jonka jälkeen hallintoneuvosto päätyi yhtiökokouksen siirtämiseen tammikuulle. Yhtiökokouksen siirtäminen ei vaikuta yhtiön liiketoiminnan kehittämiseen ja strategian toteuttamiseen.
Hallintoneuvosto valitsi itselleen puheenjohtajaksi Juha Luukon. Puheenjohtajana kesäkuusta lähtien toiminut Sami Ylikortes oli pyytänyt eroa tehtävästä, koska Elisa on sopimuksen mukaisesti väistymässä Anvian hallinnosta. Varapuheenjohtajaksi valittiin Tom Westermark.
Yhtiön hallituksen erovuoroiset jäsenet Aappo Kontu ja Axel Sjöblom valittiin uudelle toimikaudelle.
 
Lisätietoja
hallintoneuvoston puheenjohtaja Juha Luukko, puh. 044 550 2639
hallituksen puheenjohtaja Aappo Kontu, puh. 044 425 2210
 
Kutsu yhtiökokoukseen löytyy tästä linkistä

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…