Anvia-konserni on nyt Viria

Anvia-konserni on ottanut käyttöön nimen Viria. Nimenmuutos korostaa konsernin uudistumista ja selkeyttää erottumista Elisalle myydyistä yhtiöistä.

Viria-nimi on johdettu sanasta vireä, joka pohjalaisittain ääntyy muotoon viriä. Näin nimi kertoo yhtiön juurista ja samalla luo mielikuvaa vahvasti ajassa kiinni olevasta, eteenpäinpyrkivästä yhtiöstä.
”Olemme syksyn aikana rakentaneet Virialle uuden strategian, jonka mukaisesti konsernista ryhdytään rakentamaan verkko- ja turvallisuusratkaisuiden ja tiedonhallinnan edelläkävijää. Uudistamme siten voimakkaasti toimintaamme, ja siksi myös uuden nimen käyttöönotto on perusteltua. Anvia on ollut erinomainen nimi, mutta se liitetään vahvasti teleliiketoimintaan, joten uudessa lähtökohdassa on selkeämpää luoda uutta identiteettiä Viria-nimellä”, sanoo konsernijohtaja Mika Vihervuori.
Konsernin emoyhtiön virallinen toiminimi on edelleen Anvia Oyj. Sen muuttamisesta Viria Oyj:ksi päätetään ylimääräisessä yhtiökokouksessa 19.1.2017. Myös Anvia Securi Oy:n toiminimi tullaan muuttamaan Viria Securi Oy:ksi.
Viria-konsernin emoyhtiön ja asennusyhtiö Viria Link Oy:n henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat 13.12.2016 alkaen muotoa etunimi.sukunimi@viria.fi. Yhtiöiden verkkosivut ovat osoitteissa viria.fi ja virialink.fi.
 
Lisätietoja     toimitusjohtaja Mika Vihervuori, puh. 040 720 2140

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…