Viria lahjoitti 25 000 euroa Svenska handelshögskolanille

Viria-konserni on lahjoittanut 25 000 euroa Svenska handelshögskolanin varainhankintakampanjaan. 

– Osaamisen jatkuva kehittäminen on tänä päivänä yritysmaailman perusedellytyksiä, ja pidämme siksi tärkeänä tukea yliopistojen ja korkeakoulujen toimintaa. Asiantuntijayrityksissä, kuten Viriassa vaaditaan moniin tehtäviin korkeakoulutasoista koulutusta sekä usein myös jatkokouluttautumista työn ohessa, sanoo Virian konsernijohtaja Mika Vihervuori.
Svenska Handelshögskolanilla ja etenkin sen Vaasan toimipisteellä on tärkeä merkitys Pohjanmaan ruotsinkielisen väestön kouluttajana. Vaasassa opiskelee noin viidesosa Hankenin opiskelijoista ja sieltä valmistuneista jopa 80 % jää Pohjanmaalle.
– Pohjalaismaakunnissa on Virian juuret ja edelleen merkittävä osa sen liiketoiminnasta. Olemme lisäksi juuri perustamassa Vaasaan uutta kehitysyksikköä, Viria Ideaa, joka tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä yliopistojen kanssa. Teemme yhteistyötä alueen oppilaitosten kanssa myös tarjoamalla aiheita ja materiaalia tutkimushankkeisiin sekä opinnäyte- ja harjoitustöihin, Vihervuori kertoo.
– Vuorovaikutus elinkeinoelämän kanssa on Hankenille erittäin tärkeätä ja muodostaa keskeisen osan toiminnastamme. Olemme hyvin kiitollisia lahjoituksesta ja siitä, että Viria nostaa esille yhteistyömme merkityksen, sanoo Svenska handelshögskolanin rehtori Karen Spens.
Viria on viime aikoina tehnyt lahjoituksia myös Etelä-Pohjanmaan korkeakoulusäätiölle ja Kokkolan yliopistokeskus Chydeniukselle sekä vuonna 2015 Vaasan yliopistolle.
Lisätietoja:
Virian konsernijohtaja Mika Vihervuori, puh. 040 720 2140
 

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…