Viria Securi ostaa Mikkelin Lukko ja Avain Oy:n liiketoiminnan

Viria Securi Oy on ostanut Mikkelin Lukko ja Avain Oy:n liiketoiminnan, joka koostuu lukituksen ja sähköisten turvajärjestelmien toimittamisesta ja huollosta.

”Kauppa vahvistaa Securin asemaa turvatekniikan palveluntarjoajana Itä-Suomessa, jossa yhtiö on laajentanut toimipisteverkkoaan viime vuosina. Näemme turvateknisten palveluiden osalta suuria kasvumahdollisuuksia ja olemme johdonmukaisesti kasvattaneet toimintaamme sekä liiketoimintakaupoilla että tuotteistamalla uusia palveluita. Viria Securi toimii Mikkelin kaupan jälkeen yhdeksällätoista paikkakunnalla valtakunnallisesti. Erityisesti kehitämme palvelutuotteita, jotka asiakas saa käyttöönsä kuukausimaksulla kertainvestoinnin sijasta”, sanoo Viria Securi Oy:n toimitusjohtaja Leo Höykinpuro.
Nyt hankittu liiketoiminta jatkaa Securin Mikkelin tulosyksikkönä. Mikkelin Lukko ja Avain Oy:n kuusi työntekijää siirtyvät Viria Securi Oy:öön vanhoina työntekijöinä.
Mikkelin Lukko ja Avain Oy:n toimitusjohtaja Pasi Siiskonen kertoo, että Securin laaja palveluvalikoima mahdollistaa uusien integroitujen kokonaisuuksien tarjoamisen yhtiön nykyisille asiakkaille sekä vastuunottamisen laajemmista projektikokonaisuuksista. Samoin palvelutuotteet tuovat vaihtoehdon asiakkaiden omille investoinneille.
Mikkelin Lukko ja Avain on toiminut vuodesta 1981 turvatekniikan toimittajana erityisesti kuntasektorille, taloyhtiöille sekä yrityksille. Yhtiö on sekä Abloy Oy:n että iLOQ Oy:n valtuutettu jälleenmyyjä.
 
Lisätietoja
Viria Securi Oy: toimitusjohtaja Leo Höykinpuro, puh. 0400 445 596
Mikkelin Lukko ja Avain Oy: toimitusjohtaja Pasi Siiskonen, puh. 044 520 5951.
 
Viria on turva- ja verkkoratkaisujen, tiedonhallinnan ja tv-palveluiden vahva asiantuntija. Viria-konsernin muodostavat emoyhtiö Viria Oyj ja sen tytäryhtiöt Viria Securi Oy, Hibox Systems Oy, Tansec Oy ja AB Sappa. www.viria.fi
Viria Securi Oy:n liiketoimintaan kuuluvat sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen sekä niihin liittyvät palvelut ja etähallinta. Securilla on vahva valtakunnallinen palvelukyky. Virian turvaliiketoiminnan liikevaihto vuonna 2016 oli lähes 29 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä tällä hetkellä noin 200. www.securi.fi

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…