Sappa vahvistaa asemiaan Länsi-Ruotsissa

Viria-konserniin kuuluva ruotsalainen AB Sappa on ostanut verkko-operaattori Hasteman Förvaltnings AB:n.

Hastemanilla on 5 000 kotitaloutta kattava kaapeli-tv- ja laajakaistaverkko läntisessä Ruotsissa, mm. autoteollisuudestaan kuulussa Trollhättanissa.
”Nyt tehty kauppa on merkittävä osa kasvustrategiaamme ja iso mahdollisuus tuoda useampien asiakkaiden ulottuville se mikä on tärkeää – eli erinomainen asiakaskokemus. On aika antaa useampien asiakkaiden kokea Ruotsin kenties asiakasystävällisin yritys”, sanoo Sappan toimitusjohtaja Hasse Svensson.
Sappa toimittaa tv- ja laajakaistapalveluita yli 200 000 kotiin eri puolilla Ruotsia ja sen tavoitteena on laajentaa toimintaansa edelleen. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna 30 miljoonaa euroa. Sappalla on 40 työntekijää Göteborgissa, Karlstadissa ja Solnassa.
Lisätietoja
Hasse Svensson, AB Sappan toimitusjohtaja, hasse.svensson (at) sappa.se, +46 702 33 77 31
Mika Vihervuori, Viria Oyj:n toimitusjohtaja, mika.vihervuori (at) viria.fi, +358 40 720 2140

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…