Yhteistyössä luotettavaa palvelua

Anvia Telecom Oy:n ilmoituksensiirtoliittymät Tansecille

Anvia Telecom Oy:n ilmoituksensiirtoliittymät siirtyivät liiketoimintakaupassa 1.7.2017 alkaen Virian tytäryhtiö Tansec Oy:lle.

Hälytyksensiirtotoimintaan erikoistuneella Tansecilla on lähes 25 vuoden kokemus turva-alalta ja asiakkaita koko Suomessa.
Muutos ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä, eikä tässä yhteydessä tapahdu muutoksia liittymien sopimusehtoihin tai hinnoitteluun.
Ilmoituksensiirtoliittymien laskutuksesta vastaa vielä toistaiseksi Anvia Telecom Oy. Laskutus tulee siirtymään Tansec Oy:lle syksyn aikana, kuitenkin viimeistään 31.12.2017. Ilmoituksensiirtojärjestelmän ylläpitoon liittyvät vastuut ja muut verkkoon liittyvät velvollisuudet siirtyivät Tansec Oy:lle 1.7.2017 alkaen.
Anvia Telecom Oy:n nykyinen ilmoituksensiirtojärjestelmä (Comsystem, Infranet) tullaan korvaamaan nykyajan tarpeita paremmin vastaavalla, IP-teknologiaan perustuvalla Telcont-järjestelmällä. Uudistustyöstä vastaa Tansec Oy ja kerromme sen käynnistymisestä tarkemmin heti kesälomien jälkeen. Lisätietoja Telcont-järjestelmällä toteutettavista Tansecin nykyisistä ja tulevista palveluista löytyy verkkosivuiltamme www.tansec.fi.

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…