Marko Järvisestä Securin uusi toimitusjohtaja

Viria Securi Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.9.2017 alkaen nimetty Marko Järvinen, joka seuraa tehtävässä Leo Höykinpuroa.

Marko on toiminut aiemmin mm. Viria Link Oy:n toimitusjohtajana ja keväästä lähtien Virian yritysjärjestelyistä vastaavana johtajana. Täysin uutta ei Securin toiminta Markolle ole, sillä hän on toiminut Securin hallituksen jäsenenä helmikuusta 2015. Ennen Anvia/Viria-konserniin saapumistaan Marko on työskennellyt erilaisissa vastuutehtävissä teollisuudessa ja palveluliiketoiminnassa.
Leo Höykinpuro jatkaa Virian kiinteistöomaisuuden kehittämisestä ja yritysjärjestelyistä vastaavana johtajana.
Uusi toimitusjohtaja Marko Järvinen näkee uuden tehtävänsä Securin johdossa innostavana: ’’Viria Securi on erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa. Leon johdolla Securi on kasvanut paikallisesta toimijasta merkittäväksi valtakunnalliseksi turvatekniikan asiantuntijaksi. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat vahvan asiantuntemuksen ja mittavat resurssit käyttöönsä sijainnistaan riippumatta. Olen erittäin motivoitunut mahdollisuudesta päästä työskentelemään yhdessä securilaisten kanssa. Securin henkilöstön rautaisen ammattitaidon ja Viria-konsernin tuen avulla meillä on loistavat edellytykset rakentaa yhdessä Securista entistäkin vahvempi asiakassuuntautunut turvateknologian palveluyhtiö’’, kertoo Marko Järvinen.
Securi keskittyy tarjoamaan asiakkailleen yhä kokonaisvaltaisempia turvallisuuden palveluja: ’’Tulevaisuudessa turvallisuus integroituu yhä enemmän osaksi yritysten ICT-infraa. Securi on ollut ja tulee myös jatkamaan tämän kehityksen eturintamassa. Yhteistyö samaan konserniin kuuluvan LAN&WANin kanssa mahdollistaa asiakkaillemme innovatiivisia fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden kokonaisuuksia ’’, toteaa Järvinen.
Lisätietoja
Viria Securi Oy:n toimitusjohtaja Marko Järvinen, puh. 040 555 0322

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…