Aureolis vahvistaa palvelukykyään ostamalla Eximia Business Intelligence Oy:n

Virian osakkuusyhtiö, BI-asiantuntija Aureolis Oy on ostanut Eximia Business Intelligence Oy:n koko osakekannan. Yhdessä yritykset muodostavat vahvan BI-alan toimijan, joka auttaa asiakkaitaan menestymään liiketoimintatiedon avulla.

Aureoliksen palvelut kattavat koko BI-alueen tietovarastoinnista ja raportoinnista analytiikkaan sekä tiedolla johtamisen tukeen. Yritysoston myötä Aureolis vahvistaa kykyään vastata BI-palveluiden kasvavaan kysyntään. Yhdessä Eximia BI:n kanssa Aureolis työllistää yli 130 liiketoimintatiedon hyödyntämisen asiantuntijaa Helsingissä, Espoossa, Lappeenrannassa ja Oulussa.
Katso tarkemmin Aureoliksen tiedotteesta.
Aureolis Oy on vuonna 2001 perustettu Business Intelligence -alueeseen ja liiketoimintatiedon hyödyntämiseen keskittynyt asiantuntijaorganisaatio. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 on noin 8,5 milj. euroa.
Eximia BI on vuonna 2000 perustettu tiedonhallintaan erikoistunut teknologiariippumaton konsulttitalo, joka työllistää 30 asiantuntijaa Helsingissä ja Oulussa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 on noin 4 milj. euroa.

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…