Viria Security saavutti Extreme Networksin korkeimman Diamond Partner -tason

Lokakuun lopusta alkaen Viria Security on ollut Extreme Networksin Diamond Partner. Kyseinen kumppanuustaso on korkein saavutettavissa oleva taso.

Extreme Networks on tietoliikenneverkkoratkaisujen valmistamiseen keskittynyt yritys ja erikoistunut asiakkaisiin, joilla on korkeat vaatimukset verkkojen toimintavarmuudelle ja suorituskyvylle.
Kumppanuus mahdollistaa Virialle uusiin verkkoteknologioihin perustuvien lisäarvopalveluiden tuottamisen mm. tietoliikenneverkkojen automaation, analytiikan, tietoturvan, valvonnan ja hallittavuuden saralla. Kumppanuus aloitettiin lokakuun lopussa Extreme Networks Global Partner Summit -tapahtumassa Prahassa.
– Olemme sitoutuneita valitsemiimme teknologioihin ja osaamiseen. Viria investoi ja ylläpitää jatkuvasti henkilökuntansa osaamista ja sertifiointeja. Vahvalla osaamisella ja kokemuksella tuotamme asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja ja palveluita, Virian teknologiajohtaja Jukka Hautakangas kertoo.
extremenetworks

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…