Viria-valomainos

Virian hallitukseen vahvaa tietoturvan ja kansainvälistymisen osaamista

Voimakkaasti kasvava it- ja turvateknologiakonserni Viria on valinnut hallitukseensa kansainvälisen liiketoiminnan, muutosjohtamisen ja palvelukonseptoinnin asiantuntijoita. Virian toimialoista hallituksessa vahvistuu nyt erityisesti tietoturva-alan kokemus.

Hallitukseen valittiin uusina jäseninä johdon konsultti, yrittäjä Kai Dahl, F-Securen toimitusjohtaja Samu Konttinen, konsultti, yrittäjä Timo Kotilainen ja Sanoma Media Finlandin transformaatiojohtaja Elina Piispanen. Vanhoista jäsenistä hallituksessa jatkavat Tesin johtaja Jussi Hattula ja johtamisen professori Vesa Routamaa.
Hallitusvalinnat heijastelevat yhtiön strategiaa olla kokonaisturvallisuuden, tiedon hyödyntämisen ja digitaalisten palvelumallien edelläkävijä.
”Tarkoituksenamme on jatkaa vahvaa kasvua sekä orgaanisesti että yritysostoin ja nousta toimialoillamme Suomen ykkösrivin yhtiöiden joukkoon. Kahden viimeisen vuoden aikana on luotu Virialle innostava strategia ja onnistuneesti toteutettu iso rakennemuutos. Nyt Virialla on luja pohja kehittää liiketoimintaa edelleen. Tavoitteemme ovat korkealla ja tähyämme myös ulkomaille”, sanoo Virian hallintoneuvoston puheenjohtaja Martti Alakoski.

Virian hallitukseen valitut uudet jäsenet 2019

Kai Dahl (s. 1957, KTK) toimii omassa konsultointiyrityksessään sekä hallitusammattilaisena muun muassa There Corporationin hallituksessa. Aiemmin Dahl on muun muassa työskennellyt Citec Informationin toimitusjohtajana vuosina 2004-11. Hän on tämän vuoden keväästä lähtien ollut Virian hallintoneuvoston varapuheenjohtaja.
Samu Konttinen (s. 1973, MBA) työskentelee F-Securen toimitusjohtajana ja sitä ennen toiminut F-Securella erilaisissa kansainvälisissä johtotehtävissä vuodesta 2005 lähtien.
Timo Kotilainen (s. 1959, DI) toimii konsulttina omistamassaan, tietoturvakonsultointia tekevässä KASIN Consultingissa. Aiemmin hän on toiminut Nixun toimitusjohtajana vuosina 2006-14, hallitusammattilaisena mm. Nixun, Comptelin ja Xeneticin hallituksissa sekä johtotehtävissä Nokia Networksissa.
Elina Piispanen (s. 1963, KTM) työskentelee transformaatiojohtajana Sanoma Media Finlandissa. Hänellä on erittäin pitkä kokemus liikkeenjohdon ja tietotekniikan konsultointi- ja johtotehtävistä Accenturella. Myös Piispanen on hallitusammattilainen ja on muun muassa Telkon ja Sitowisen hallituksissa.
 
Lisätietoja
hallintoneuvoston puheenjohtaja Martti Alakoski, puh. 050 550 3479
 
Viria on digitaalisen ja fyysisen turvallisuuden, digitaalisten palveluiden ja tiedonhallinnan vahva asiantuntija. Viria-konsernin muodostavat emoyhtiö Viria Oyj ja sen tytäryhtiöt Viria Security Oy, Bitfactor Oy, Hibox Systems Oy, Tansec Oy ja Ymon Oy. Yhtiöt ovat kaikki hyvässä kasvussa ja niillä on vankka markkina-asema.  Virian liikevaihto vuonna 2017 oli 88 miljoonaa euroa ja henkilöstöä sillä on noin 510.  www.viria.fi

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…