Spellpoint Tampereen korkeakoulusäätiön käyttövaltuushallinnan IAM-tukikumppaniksi – sopimuksen arvo yli 1,1 miljoonaa euroa

Virian tytäryhtiö Spellpoint on valittu Tampereen korkeakoulusäätiön IAM-tukikumppaniksi. Sopimuksen kesto on neljä vuotta.

Spellpointin tehtävinä ovat sopimuksen myötä Tampereen korkeakouluyhteisön (TUNI) käyttövaltuushallinnan IAM-järjestelmän (Identity and Access Management) jatkuvat palvelut, tuki sekä jatkokehitys.
Tampereen korkeakouluyhteisön käyttövaltuushallinta palvelee keskitetysti koko korkeakouluyhteisöä käsittäen noin 50 000 käyttäjää. Käyttäjäryhmiin kuuluvat henkilökunta, opiskelijat ja vierailijat. TUNI IAM muodostuu identiteetin hallinnasta (IdM), itsepalvelukäyttöliittymästä (UI), TUNI-järjestelmien käyttövaltuuksien hallinnoinnista ja tarvittavista integraatioista.
Spellpointin tehtäviin lukeutuvat jatkossa IAM-häiriöratkaisun tuki, IAM-valvonta, ylläpitokonsultointi, arkkitehtuurityöpajat, versiopäivitykset ja jatkokehitys. Sopimuksen kesto on neljä vuotta ja sen laskennallinen arvo tälle ajalle on yhteensä hieman yli 1,1 miljoonaa euroa. Laskennallinen summa voi alittua tai ylittyä riippuen asiakkaan tarpeista. Alkuperäisen sopimuskauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, ellei sitä irtisanota.
Voitetulla tarjouksella on nimetty Spellpointin sisaryhtiö Bitfactor alihankkijaksi. Bitfactorin osaamisen avulla Spellpoint pystyy tarvittaessa vastaamaan kustoimoidun itsepalvelukäyttöliittymän (UI) monimutkaisiinkin kehitystarpeisiin.
Lue lisää Spellpointin IAM-palveluista: https://spellpoint.fi/iam-palvelut/

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…