Aureoliksesta Virian täysin omistama tytäryhtiö

Viria Oyj on nostanut omistustaan Aureolis Oy:stä siten, että se omistaa nyt yhtiön koko osakekannan. Analytiikka- ja tiedolla johtamisen palveluita tuottava Aureolis on ollut osa Viria-konsernia vuodesta 2017 lähtien ensin osakkuusyhtiönä ja vuoden 2019 alusta saakka tytäryhtiönä. Nyt toteutetulla kaupalla ei ole vaikutusta yhtiön operatiiviseen toimintaan. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Katja Ahola.
”Aureoliksen omistuksen asteittainen kasvattaminen on ollut suunnitelmamme jo ensimmäisestä osakekaupasta lähtien. Erilaisista lähteistä saatavan tiedon tehokas hyödyntäminen mm. data-analytiikan ja tekoälyn keinoin on kasvava trendi ja näemme siinä valtavia mahdollisuuksia. Yhdessä Viria Securityn kanssa Aureolis on jo toteuttanut ratkaisuja, joissa turvateknologiasta saatavaa dataa hyödynnetään liiketoiminnassa”, sanoo Virian toimitusjohtaja Mika Vihervuori.
 
Lisätietoja
Viria Oyj: toimitusjohtaja Mika Vihervuori, puh. 040 720 2140
Aureolis Oy: toimitusjohtaja Katja Ahola, puh. 040 842 2752
 
Viria on tieto- ja turvateknologian ratkaisutoimittaja, joka rakentaa digitalisaatiota turvallisesti. Toiminnassamme yhdistyy tiedolla johtamisen, digitaalisen liiketoiminnan sekä fyysisen ja tietoturvallisuuden vankka asiantuntemus sekä asiakasläheinen ja uutta luova toimintatapa.
Viria-konsernin muodostavat emoyhtiö Viria Oyj ja sen tytäryhtiöt Viria Security Oy, Aureolis Oy, Bitfactor Oy, Hibox Systems Oy, Tansec Oy, Spellpoint Oy ja Viria Kiinteistöt Oy. Yhtiöt ovat hyvässä kasvussa ja niillä on vankka markkina-asema.  Virian liikevaihto vuonna 2019 oli 103 miljoonaa euroa. Henkilöstöä konsernissa on tällä hetkellä noin 690.  www.viria.fi

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…