Plug and play -hoitajakutsuratkaisu käyttöön jopa päivässä

Uusi hoitajakutsuratkaisu on suunniteltu tilanteisiin, joissa tarvitaan hoitajakutsujärjestelmä pikaisesti käyttöön esimerkiksi väliaikaisiin tiloihin. Järjestelmä toimitetaan valmiiksi ohjelmoituna, jolloin käyttöönotto tapahtuu ripeästi.

Hoitajakutsujärjestelmä puheyhteydellä mahdollistaa nopean vastaamisen potilaan tarpeisiin ja tehokkaan kommunikaation hoidettavien ja hoitohenkilökunnan välillä. Uusi ratkaisu on muokattu olemassa olevasta 9Solutions-hoitajakutsujärjestelmästä nopeasti pystytettäväksi plug and play -malliksi, joka saadaan pikaisesti toimintaan sinne, missä sitä tarvitaan.

Järjestelmä toimitetaan valmiiksi ohjelmoituna, jolloin käyttöönotto ei edellytä teknistä osaamista eikä ulkopuolista asentajaa tarvita paikalle. Riittää, että tilaaja kytkee pistokkeen seinään, lataa mobiilisovelluksen ja jakaa potilaille langattomat hälytyspainikkeet, niin järjestelmä on käyttövalmis. Henkilökunta tarvitsee järjestelmän käyttöön vain muutaman minuutin opastuksen.
Ratkaisu sisältää hoitajakutsun puheyhteydellä, asiakaspaikkakohtaisen paikkatiedon sekä helppokäyttöisen mobiilisovelluksen kutsujen vastaanottamiseen ja käsittelyyn. Järjestelmä soveltuu myös pysyvään käyttöön.
Lue lisää palvelusta

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…