Viria ja SentinelOne aloittavat yhteistyön

Viria Security ja kyberturvayhtiö SentinelOne aloittavat mittavan yhteistyön Suomen markkinoilla päätelaitesuojauksen kehittämiseksi.

SentinelOne on kehittänyt optimaalisen päätelaitteiden tietoturvaohjelmiston, joka nyt yhteistyön myötä yhdistetään Virian vahvaan kyberturva-asiantuntemukseen. Yhdistettäessä SentinelOnen ohjelmisto ja Virian kyberturvayksikön korkeat standardit ja kyvykkyys voidaan asiakkaille tarjota verratonta ja kattavaa palvelua vuorokauden ympäri. Palvelu kattaa uhkien elinkaaren jokaisen vaiheen suojaamisesta monitorointiin, vastatoimiin, palautumiseen ja forensiikkaan – tarjoten kaikenkattavan käsityksen ja yleiskuvan jokaisesta päätelaitteesta.
Viria Securityn Director of Business Development Pasi Yliluoma: “Koska tapa, jolla ihmiset käyttävät päätelaitteita, on muuttunut, myös uhkapinta-ala on kasvanut merkittävästi. Päätelaiteuhkien ja -hyökkäysten määrä kasvaa globaalisti päivittäin, ja päätelaitteiden suojaus tulee olemaan yksi kyberturvan olennaisimmista tekijöistä. Etsimme pitkään parasta mahdollista kumppania palvelutuotantoon, ja olemme innoissamme alkavasta yhteistyöstä SentinelOnen kanssa. Yhteistyö auttaa meitä vahvistamaan entisestään kyberturvayksikkömme toimintaa ja se tarjoaa meille parhaan mahdollisen yhdistelmän käyttäjien ja päätelaitteiden suojaamiseksi. Yhteistyön ansiosta pystymme todella tuottamaan kattavat kyberturvapalvelut asiakkaidemme ja heidän työntekijöidensä turvaamiseksi, aina ja kaikkialla.”
SentinelOnen Director Strategic Global Accounts Steven Loewy: “Noudatamme joka markkinalla samaa strategiaa, emme etsi monia kumppaneita, vaan etsimme oikeita kumppaneita. Suomen markkinoilla halusimme työskennellä kumppanin kanssa, joka osoittaa korkean tason asiantuntijuutta, tietämystä ja kokemusta kyberturvassa. Viria ja SentinelOne sopivat saumattomasti näiden keskeisten tekijöiden osalta yhteen. Virialla on myös korkea standardi teknisen tietotaidon suhteen – sama arvo, joka on meidän sydäntämme lähellä. Odotamme innokkaasti työskentelyä Virian kanssa ja uskomme olevamme erittäin menestyksekkäitä toteuttaessamme yhteisiä hankkeita Suomen markkinoilla.”
Lisätietoja
Director of Business Development Pasi Yliluoma, puh. 040 515 8725, pasi.yliluoma@viria.fi.

Loihteella tapahtuu

Antti Hemmilä nimitetty Loihteen general counseliksi

OTM Antti Hemmilä on nimitetty Loihteelle yhtiön lakimieheksi nimikkeellä general counsel. Hän aloittaa tehtävässä 8.1.2024. Antti Hemmilä toiminut viimeksi lakimiehenä Enfo Oyj:ssä ja sitä ennen asianajotoimisto Boreniuksella erikoistuen osakeyhtiölakiin, yritysjärjestelyihin…