illustration
Uutisia

Aloitamme yhteistyön mielenterveysjärjestö MIELI ry:n kanssa

Pidetään meistä huolta -kampanjamme päättyy, mutta itse työ työssä jaksamisen ja mielen hyvinvoinnin edistämiseksi ei kuitenkaan lopu kampanjan päätyttyäkään. Tukeaksemme mielenterveystyötä jatkossa myös laajemmin aloitamme yhteistyön MIELI Suomen Mielenterveys ry:n kanssa.

Keväällä aloitettu Pidetään meistä huolta -kampanja päättyy, mutta itse työ työssä jaksamisen ja mielen hyvinvoinnin edistämiseksi ei kuitenkaan meillä lopu. 

Teema on meille tärkeä ja pyrimme jatkossakin herättämään keskustelua, lisäämään tietoisuutta sekä ennen kaikkea muuttamaan asenteita psyykkisestä hyvinvoinnista huolehtimista kohtaan. Missiomme on, että kenenkään ei tarvitsisi palaa loppuun ja tämän eteen teemme jatkuvasti töitä. Pyrimme edistämään asioita niin sisäisesti meillä Loihde Factorilla, kuin laajemminkin yhteiskunnassa. Tukeaksemme mielenterveystyötä laajemmin aloitamme yhteistyön mielenterveysjärjestö MIELI ry:n kanssa. 

“Olemme todella innoissamme yhteistyön aloittamisesta Mieli ry:n kanssa. Jaamme saman mission mielenterveyden edistämisestä ja yhteistyö tuntuu luontevalta. Lisäksi on mahtavaa että pääsemme omalla osaamisellamme auttamaan Mieli ry:tä palveluiden kehittämisessä”, Pidetään meistä huolta -kampanjan lähettiläs sekä Loihde Factorilla ihmisistä ja kulttuurista vastaava Janne Tuomikoski iloistee.

MIELI ry:n perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. Järjestö koordinoi valtakunnallisen kriisikeskusverkoston toimintaa sekä edistää lasten, nuorten, työikäisten ja ikääntyneiden mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia.

Yhteistyöhömme kuuluu myös Loihde Factorin toteuttama Design Sprint MIELI ry:lle. Design Sprintin tarkoitus on kiteyttää suunniteltavan tai olemassa olevan palvelun tavoitteet, sisällöt ja prioriteetit yhdessä asiakkaan kanssa. Näin palvelun toteutukselle tai kehitykselle saadaan selkeä ja priorisoitu suunta.

“Olemme iloisia mahdollisuudesta käyttää Loihde Factorin asiantuntemusta tukemaan työelämän mielenterveyttä edistävää työtämme. Meille tärkeä uusi aluevaltaus saa nyt kaivattua lisäpontta, kun Hyvän mielen työpaikka -merkin sivuston kehittämistä tuetaan design sprintillä. Pidämme todella tärkeänä sitä, että yritykset tarttuvat mielen hyvinvoinnin teemoihin ja huolehtivat henkilöstöstä”, toteaa MIELI ry:n viestintäjohtaja Kirsi Maunula.

Haluatko kuulla lisää tästä aiheesta? Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti.