Loihde Oyj toteuttaa ylimääräisen varojenjaon

Loihde Oyj   Yhtiötiedote 28.10.2021 klo 9.55

Loihde Oyj toteuttaa ylimääräisen varojenjaon

Loihde Oyj:n varsinainen yhtiökokous päätti 6.5.2021 ehdollisesta lisävarojenjaosta, jossa yhtiön sijoitetun vapaan oman pääoman rahastosta jaetaan 0,90 euroa osakkeelta. Yhtiökokous päätti lisävarojenjaon olevan ehdollinen sille, että yhtiön osakkeet otetaan kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla (First North) 31.12.2021 mennessä.

Kaupankäynti yhtiön osakkeilla First Northissa on alkanut 7.10.2021.

Loihde Oyj:n hallitus on tänään päättänyt, että lisävarojenjaon täsmäytyspäivä on 1.11.2021 ja maksupäivä 9.11.2021. Päätöstä tehdessään hallitus totesi, että yhtiöllä on riittävästi jakokelpoisia varoja lisävarojenjaon toteuttamiseen ja että varojenjako ei vaaranna yhtiön maksukykyä.

Lisävarojenjako maksetaan osakkeenomistajille, jotka varojenjaon täsmäytyspäivänä ovat merkittyinä Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Samu Konttinen

Haastattelupyynnöt viestintäjohtaja Tiina Nieminen, puh. 044 4113480 tai tiina.nieminen@loihde.com

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy, puh. +358 50 520 4098

Loihde on digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme luomaan kasvua ja kilpailukykyä digitalisaation avulla sekä turvaamaan ihmiset, tiedon ja liiketoiminnan jatkuvuuden. Loihde koostuu kahdesta liiketoiminta-alueesta: turvaratkaisuista, jossa toimimme Loihde Trust-brändillä, ja digitaalisen kehittämisen liiketoiminnasta, jossa brändejämme ovat Loihde Advisory, Loihde Analytics ja Loihde Factor. Henkilöstöä konsernissa on noin 710 ja sen liikevaihto vuonna 2020 oli 106,8 miljoonaa euroa.

Liitteet