Loihde hopealle sijoittajasivujen kilpailussa

Loihteen sijoittajasivusto voitti hopeaa First North -yhtiöiden sarjassa, kun Pörssisäätiö ja Sijoitusanalyytikot palkitsivat pörssiyhtiöiden parhaita sijoittajasivuja. Voiton vei niin ikään viime syksynä listautunut Lemonsoft.

”Parhaat sijoittajasivut -palkintoa on jaettu jo aikaisempina vuosina, ja kilpailu on selkeästi kirittänyt yhtiöitä parantamaan sijoittajasivujaan”, Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri kiittää.

Loihde on jakanut sijoittajille tietoa verkkosivuillaan varsin laajasti jo usean vuoden ajan, mutta ennen listautumista sivuston sisältöä laajennettiin merkittävästi.

”Olemme hyvin iloisia hopeasijasta. Sivuston rakentaminen on vienyt monia työtunteja, ja siksi tällainen tunnustus sijoittamisen ammattilaisilta tuntuu erityisen makealta”, iloitsee Loihteen viestintäjohtaja Tiina Nieminen.

Pörssigaala-tuomaristoon kuuluivat sijoitusbloggaaja, sijoittaja Jasmin Hamid, arvosijoittamisen pioneeri, yksityissijoittaja Mika Heikkilä, suursijoittaja, sijoituskirjailija Tom Lindström, professori Vesa Puttonen ja Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri. Sijoittajasivuista tarkasteltiin esimerkiksi käytettävyyttä, ulkoasua, miten strategia, kasvu ja kannattavuus on ilmaistu ja miten taloudelliset tavoitteet ja aiempi historia esitetään.

”Kilpailulla oli oma osansa meidän onnistumisessa, sillä sivustoa tehtäessä tutkimme aiempina vuosina palkittuja sivuja ja hyödynsimme parhaita käytäntöjä”, Tiina Nieminen lisää.