Korjaus: Loihde Oyj:n omien osakkeiden mitätöinti merkitty kaupparekisteriin

Loihde Oyj  Yhtiötiedote 18.5.2022 klo 9.15

Korjaus: Loihde Oyj:n omien osakkeiden mitätöinti merkitty kaupparekisteriin

Tämä on korjaus 17.5.2022 klo 9.30 julkaistuun omien osakkeiden mitätöinnin rekisteröintiä koskevaan yhtiötiedotteeseen, jossa oli virhe mitätöityjen osakkeiden määrässä ja osakkeiden kokonaismäärässä.

Alla korjattu tiedote kokonaisuudessaan:

Loihde Oyj tiedotti 3.5.2022 hallituksen päätöksestä mitätöidä kaikki yhtiön hallussa kyseisenä päivänä olleet 407 218 osaketta.

Osakkeiden mitätöinti on tänään merkitty kaupparekisteriin.

Yhtiön osakemäärä on rekisterimerkinnän jälkeen 5 624 916.

 

Lisätietoja

Viestintäjohtaja Tiina Nieminen, puh. 044 411 3480, tiina.nieminen@loihde.com

 

Hyväksytty neuvonantaja Aktia Alexander Corporate Finance Oy, puh. +358 50 520 4098

 

Loihde on digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme luomaan kasvua ja kilpailukykyä digitalisaation avulla sekä turvaamaan ihmiset, tiedon ja liiketoiminnan jatkuvuuden. Loihde koostuu kahdesta liiketoiminta-alueesta: turvaratkaisuista, jossa toimimme Loihde Trust-brändillä, ja digitaalisen kehittämisen liiketoiminnasta, jossa brändejämme ovat Loihde Advisory, Loihde Analytics ja Loihde Factor. Henkilöstöä konsernissa on noin 750 ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli 108,1 miljoonaa euroa.

Liitteet

Alkuperäinen tiedote