Loihteen osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Loihde Oyj     Yhtiötiedote 21.9.2022 klo 19.00

Loihde Oyj:n (”Loihde”) varsinainen yhtiökokous päätti 6.5.2021 osakkeenomistajien nimitystoimikunnan perustamisesta. Toimikunnan tehtävänä on valmistella hallituksen jäsenten lukumäärää, valintaa ja palkitsemista koskevat ehdotukset Loihteen yhtiökokoukselle.

Yhtiökokouksessa vahvistetun työjärjestyksen mukaan nimitystoimikunnan kahtena ensimmäisenä toimikautena toimikunnan jäsenet nimetään siten, että Virian pienosakkaat ry -yhdistyksellä on oikeus nimetä kolme jäsentä, Suomen Teollisuussijoitus Oy:llä (”Tesi”) on oikeus nimetä yksi jäsen, LähiTapiola Keskinäisellä Henkivakuutusyhtiöllä ja LähiTapiola Keskinäisellä Vakuutusyhtiöllä (yhdessä ”LähiTapiola”) on oikeus nimetä yhdessä yksi jäsen sekä Katja Aholalla ja Janne Tuomikoskella on oikeus nimetä yhdessä yksi jäsen.

Loihteen osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan on nimitetty seuraavat jäsenet:

– Tuulia Holkkola, Matti Kulmakorpi ja Christian Wetterstrand Virian pienosakkaat ry:n nimeämänä,
– Jussi Hattula Tesin nimeämänä
– Juha Malm LähiTapiolan nimeämänä ja
– Juha Koivisto Katja Aholan ja Janne Tuomikosken nimeämänä

Nimitystoimikunta on järjestäytymiskokouksessaan 21.9.2022 valinnut puheenjohtajaksi Christian Wetterstrandin. Loihteen hallituksen puheenjohtaja Timo Kotilainen osallistuu toimikunnan työskentelyyn asiantuntijana ilman oikeutta osallistua päätöksentekoon.

Lisätietoja

Hallituksen puheenjohtaja Timo Kotilainen, puh. 040 523 6582

Hyväksytty neuvonantaja Aktia Alexander Corporate Finance Oy, puh. +358 50 520 4098

Loihde on digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme luomaan kasvua ja kilpailukykyä digitalisaation avulla sekä turvaamaan ihmiset, tiedon ja liiketoiminnan jatkuvuuden. Loihde koostuu kahdesta liiketoiminta-alueesta: turvaratkaisuista, jossa toimimme Loihde Trust-brändillä, ja digitaalisen kehittämisen liiketoiminnasta, jossa brändejämme ovat Loihde Advisory, Loihde Analytics ja Loihde Factor. Henkilöstöä konsernissa on noin 855 ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli 108,1 miljoonaa euroa.

Liitteet