Loihde Analytics ja Loihde Advisory ovat yhdessä Loihde Advance

Lokakuussa julkaisimme, että yhdistämme Loihde Analyticsin ja Loihde Advisoryn liiketoiminnat uudeksi yhtiöksi. Uusi yhdistyvä kokonaisuus saa myös uuden nimen. Uuden yrityksen nimeksi tulee Loihde Advance.

Loihde Advance valittiin sisäisellä nimikilpailulla, johon saimme yli 140 ehdotusta yli 60:ltä loihdelaiselta. Loihde Advance -nimen valintaperusteina olivat: miten se kuvastaa uuden yrityksen liiketoimintaa, sopivuus Loihteen yritysten nimeämiskäytäntöön ja nimen toimivuus arjessa. Markkinointijohtaja Jere Teutarin mukaan Loihde Advance kuvastaa täydellisesti uuden yhdistyvän yrityksen visiota: olla liiketoiminnan jatkuvuuden paras kumppani. Tämä toteutuu rakentamalla Loihde Advanceen voittava kulttuuri, ymmärtämällä asiakkaan liiketoiminnan haasteita ja rakentamalla oivalluksista asiakkaan liiketoimintaa edistäviä ratkaisuja.

Loihde Advance nimi otetaan käyttöön markkinointinimenä alkuvuonna 2023 ja yritysten juridinen sulautuminen saatetaan loppuun kevään 2023 aikana.

Tiedotamme nimenmuutoksen aiheuttamista järjestelyistä vuoden 2023 aikana sitä mukaa kun muutokset vaikuttavat ihmisiimme tai asiakkaisiimme.

Loihteella tapahtuu

Joulutervehdys Loihteelta

Taas on kuluva vuosi kiitämässä kohti seuraavaa, ja odotamme jo innostuneina tulevaa. Ennen vuodenvaihdetta saamme kuitenkin nauttia taianomaisesta joulunajasta. Haluamme kiittää ihan jokaista asiakastamme ja yhteistyökumppaniamme kuluneesta vuodesta! Perinteisten joulumuistamisten…

Antti Hemmilä nimitetty Loihteen general counseliksi

OTM Antti Hemmilä on nimitetty Loihteelle yhtiön lakimieheksi nimikkeellä general counsel. Hän aloittaa tehtävässä 8.1.2024. Antti Hemmilä toiminut viimeksi lakimiehenä Enfo Oyj:ssä ja sitä ennen asianajotoimisto Boreniuksella erikoistuen osakeyhtiölakiin, yritysjärjestelyihin…