Loihde Analytics ja Loihde Advisory ovat yhdessä Loihde Advance

Lokakuussa julkaisimme, että yhdistämme Loihde Analyticsin ja Loihde Advisoryn liiketoiminnat uudeksi yhtiöksi. Uusi yhdistyvä kokonaisuus saa myös uuden nimen. Uuden yrityksen nimeksi tulee Loihde Advance.

Loihde Advance valittiin sisäisellä nimikilpailulla, johon saimme yli 140 ehdotusta yli 60:ltä loihdelaiselta. Loihde Advance -nimen valintaperusteina olivat: miten se kuvastaa uuden yrityksen liiketoimintaa, sopivuus Loihteen yritysten nimeämiskäytäntöön ja nimen toimivuus arjessa. Markkinointijohtaja Jere Teutarin mukaan Loihde Advance kuvastaa täydellisesti uuden yhdistyvän yrityksen visiota: olla liiketoiminnan jatkuvuuden paras kumppani. Tämä toteutuu rakentamalla Loihde Advanceen voittava kulttuuri, ymmärtämällä asiakkaan liiketoiminnan haasteita ja rakentamalla oivalluksista asiakkaan liiketoimintaa edistäviä ratkaisuja.

Loihde Advance nimi otetaan käyttöön markkinointinimenä alkuvuonna 2023 ja yritysten juridinen sulautuminen saatetaan loppuun kevään 2023 aikana.

Tiedotamme nimenmuutoksen aiheuttamista järjestelyistä vuoden 2023 aikana sitä mukaa kun muutokset vaikuttavat ihmisiimme tai asiakkaisiimme.

Loihteella tapahtuu

Onrego on nyt Loihde Cloudon

Tytäryhtiömme Onregon nimi muuttuu Loihde Cloudoniksi. Nimenmuutoksella halutaan korostaa yhteenkuuluvuutta muiden Loihde-yritysten kanssa.    ”Olemme toimineet osana Loihdetta joulukuusta 2022 lähtien. Lyhyessä ajassa meille on syntynyt lukuisia yhteisiä asiakasprojekteja. Puhtaasti…