Loihteen vuosikertomus vuodelta 2022 on julkaistu

Loihde Oyj   Yhtiötiedote    28.3.2023 klo 14.00

Loihde Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2022 on julkaistu tänään. Vuosikertomus sisältää vuosikatsauksen, hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja tilintarkastuskertomuksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä toimielinten palkitsemisraportin vuodelta 2022. Vuosikatsaukseen sisältyy vastuullisuusraportti.

Vuosikertomus on tämän tiedotteen liitteenä PDF-tiedostona ja se on myös saatavilla osoitteessa https://www.loihde.com/omistajille/raportit-ja-esitykset/.

Loihde Oyj
Hallitus

Lisätietoja

Viestintäjohtaja Tiina Nieminen, puh. 044 411 3480, tiina.nieminen@loihde.com

Hyväksytty neuvonantaja Aktia Alexander Corporate Finance Oy, puh. 050 520 4098

 

Loihde on liiketoiminnan jatkuvuuden mahdollistaja. Autamme asiakkaitamme luomaan kasvua ja kilpailukykyä digitalisaation avulla sekä suojautumaan fyysisen ja verkkomaailman uhilta. Loihde koostuu kahdesta liiketoiminta-alueesta: turvaratkaisuista, jossa toimimme Loihde Trust -brändillä, ja digitaalisen kehittämisen liiketoiminnasta, jossa brändejämme ovat Loihde Advance, Loihde Factor ja Loihde Cloudon. Henkilöstöä konsernissa on noin 885 ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli 123,0 miljoonaa euroa.

Liitteet