Loihde Oyj:n hallitus on hyväksynyt hallituksen osakepohjaiseen palkkiojärjestelmään liittyvässä osakeannissa tehdyt merkinnät

Loihde Oyj   Yhtiötiedote   21.6.2023 klo 12.30

Loihde Oyj:n yhtiökokous päätti 4.5.2023 yhtiön hallituksen pitkän aikavälin osakepohjaiseen palkkiojärjestelmään liittyvästä suunnatusta osakeannista, jossa hallituksen jäsenten merkittäväksi annettiin enintään 4 678 osaketta.

Yhtiön hallitus on tänään hyväksynyt suunnatussa osakeannissa tehdyt osakemerkinnät. Hallitukselle suunnatussa osakeannissa osakkeita merkitsi kuusi hallituksen jäsentä, yhteensä 3 843 osaketta. Merkintähinta oli 14,82 euroa osakkeelta. Merkintähinnan pohjana on käytetty osakkeen vaihdolla painotettua keskikurssia huhtikuussa 2023, mistä on vähennetty 10 prosentin alennus. Osakkeiden merkintähinta kirjataan yhtiön sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon.

Osakeannin jälkeen Loihde Oyj:n osakkeiden lukumäärä nousee yhteensä 5 746 181 kappaleeseen.

Uusien osakkeiden arvioitu rekisteröintipäivä kaupparekisteriin on 6.7.2023 ja uudet osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Nasdaq Helsinki Oy:n Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla yhdessä vanhojen osakkeiden kanssa arviolta 7.7.2023.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Samu Konttinen
Haastattelupyynnöt: viestintäjohtaja Tiina Nieminen, puh. 044 411 3480, tiina.nieminen@loihde.com

Hyväksytty neuvonantaja Aktia Alexander Corporate Finance Oy, puh. +358 50 520 4098

 

Loihde on liiketoiminnan jatkuvuuden mahdollistaja. Autamme asiakkaitamme luomaan kasvua ja kilpailukykyä digitalisaation avulla sekä suojautumaan fyysisen ja verkkomaailman uhilta. Loihde koostuu kahdesta liiketoiminta-alueesta: turvaratkaisuista, jossa toimimme Loihde Trust -brändillä, ja digitaalisen kehittämisen liiketoiminnasta, jossa brändejämme ovat Loihde Advance, Loihde Factor ja Loihde Cloudon. Henkilöstöä konsernissa on noin 900 ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli 123 miljoonaa euroa.

Liitteet