Maailmassa, jossa kilpailu lisääntyy jatkuvasti, vahva asiakaskokemus on avain menestykseen. Datan hyödyntäminen, asiakasymmärrys ja muotoilun keinot mahdollistavat elämyksellisten ja oivaltavien palvelujen luomisen.

Murros on visionäärinen asiantuntijapalvelu, joka löytää ja rakentaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia digitaalisessa maailmassa. Se auttaa yrityksiä hyödyntämään rohkeasti muutosta ja menestymään kilpailussa tiedon ja erinomaisen asiakaskokemuksen avulla.
Murroksessa yhdistyy Virian tytäryhtiöiden Aureoliksen ja Bitfactorin 300 asiantuntijan osaaminen aina tiedolla johtamisen edistämisestä digitaalisten palvelukokonaisuuksien toteuttamiseen ja data-alustoista tekoälyä hyödyntäviin ratkaisuihin.

Murroksen tekijät

Tehostamme asiakkaidemme tiedolla johtamista

Autamme asiakkaitamme hyödyntämään dataa sekä kasvamaan tieto-ohjautuvaksi organisaatioksi. Asiantuntijamme ovat tiedolla johtamisen moniosaajia, jotka auttavat muuntaman datan organisaation tietopääomaksi.

 

Autamme nostamaan liiketoiminnan uudelle tasolle

Suunnittelemme ja toteutamme ihmislähtöisiä digitaalisia palveluita ja strategioita kaikenkokoisille yrityksille. Sukellamme syvälle asiakkaan maailmaan ja viemme heidät kohti uusia horisontteja designin, analytiikan ja teknologian avulla.