Turvaratkaisut

Loihteen turvaliiketoiminnan perusajatuksena on yksi turvallisuus. Digitalisoituvassa maailmasssa ihmisten, tiedon ja omaisuuden turvaamiseen tarvitaan sekä fyysisen että kyberturvan keinoja, ja tehokkainta on tarkastella niitä kokonaisuutena. Siinä olemme edelläkävijä.

Loihde Trust (aik. Viria Security) tuottaa kokonaisvaltaisia yritysturvallisuuden ratkaisuja aina lukituksesta ja turvateknologiasta kyberturvaan, turvallisiin yritysverkkoihin ja identiteetin- ja pääsynhallinnan palveluihin. Näin laaja kokonaisturvallisuuden palvelutarjooma on ainutlaatuinen ja luo perustan Loihteen Yksi turvallisuus -konseptille, joka varmistaa asiakkaille yhtenäisen, ennakoivan ja jatkuvasti kehittyvän turvallisuuden toimintamallin.

Loihde Trust on yksi Suomen suurimmista kokonaisvaltaisen yritysturvallisuuden toimittajista ja Suomen suurin sähköisen turvateknologian asiantuntijayritys. Yhtiöön sulautuivat vuoden 2023 alussa sen sisaryitykset Loihde Trust Spellpoint, Loihde Trust Tansec, Turvakolmio Group ja Turvakolmio Recycling. Loihde Trustin lähes 500 turvallisuuden asiantuntijaa ja 22 paikkakunnalle levittäytynyt toimipisteverkosto tuottavat vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkalla Suomessa.

Digitaalinen kehittäminen

Kasvatamme asiakkaidemme kilpailukykyä data-analytiikalla ja digitaalisilla palveluilla, jotka perustuvat vankkaan ymmärrykseen asiakkaistamme ja heidän tarpeistaan. Yli 350 asiantuntijan voimin pystymme tarjoamaan asiakkaille hyvin monipuolisia digitaalisen kehittämisen ja tiedolla johtamisen palveluita.

Loihde Advance (Loihde Analytics Oy ja Loihde Advisory Oy yhdessä) on liiketoiminnan, palveluiden ja datan strateginen kehittäjä. Loihdimme yhdessä asiakkaidemme kanssa strategiasta toimintaa muuttamalla datan ymmärrykseksi, toimintamallit virtaaviksi ja teknologian vaikuttaviksi palveluiksi. Missiomme on luoda liiketoiminnan jatkuvuutta ja digiajan menestystarinoita, joiden keskiössä on ihmiset.

Loihde Factor (aik. Bitfactor Oy) suunnittelee ja toteuttaa ihmislähtöisiä digitaalisia palveluita ja strategioita kaikenkokoisille yrityksille. Sukellamme syvälle asiakkaan maailmaan ja viemme heidät kohti uusia horisontteja designin, analytiikan, teknologian sekä strategia- ja ennakointityön avulla.

Datan hyödyntäminen ja digitalisaatio liittyy tiiviisti myös Loihteen turvaliiketoimintaan: Toteutamme ratkaisuja, joissa turvajärjestelmien, esimerkiksi valvontakameroiden tuottamaa dataa hyödynnetään asiakkaan liiketoiminnassa.

Pilviteknologiat

Pilvipalvelut ja pilviteknologiat liittyvät tiiviisti molempiin liiketoimintoihimme. Vuoden 2022 joulukuussa vahvistimme Loihteen pilviosaamista ostamalla alan asiantuntijan, Onregon, joka toimii nyt nimellä Loihde Cloudon.

Loihde Cloudon on pilviteknologioihin ja hyperskaalan pilvialustoihin – Microsoft Azure, Google Cloud, AWS –  erikoistunut asiantuntijayritys. Cloudon auttaa asiakkaita siirtämään sovelluksia ja dataa pilveen, modernisoimaan IT-infrastruktuurin ja rakentamaan uutta liiketoimintaa pilven kyvykkyyksiä hyödyntäen.