Turvaratkaisut

Loihteen turvaliiketoiminnan perusajatuksena on yksi turvallisuus. Digitalisoituvassa maailmasssa ihmisten, tiedon ja omaisuuden turvaamiseen tarvitaan sekä fyysisen että kyberturvan keinoja, ja tehokkainta on tarkastella niitä kokonaisuutena. Siinä olemme edelläkävijä.

Tärkein tehtävämme on lisätä asiakkaan luottamusta tulevaisuuteen. Loihde Trust tuottaa kokonaisvaltaisia yritysturvallisuuden ratkaisuja aina turvateknologiasta kyberturvaan. Kun yritysturvallisuutta katsotaan kokonaisuutena, voidaan asiakkaalle luoda toimintaympäristö, jossa voi kehittyä ja keskittyä ydinosaamiseensa.

Loihde Trust (aik. Viria Security) on yksi Suomen suurimmista kokonaisvaltaisen yritysturvallisuuden toimittajista, joka tuottaa sekä kyberturva- ja yritysverkkopalveluita että turvateknologian ja lukituksen ratkaisuja. Loihde Trust -perheeseen kuuluvat myös:

Loihde Trust Spellpoint  tarjoaa identiteetin- ja pääsynhallinnan palveluita (IAM) isoille ja keskisuurille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille.  Mitä isommasta organisaatiosta on kyse, sitä kompleksisempi on myös pääsynhallinta, ja sitä tehostamalla asiakkaamme voivat saavuttaa merkittäviä säästöjä.

Loihde Trust Tansec  on hälytyksensiirron, etähallinnan ja datan reitityksen asiantuntija. Monikäyttöinen järjestelmämme antaa mahdollisuuden laaja-alaiseen hälytysten siirtoon sekä älykkääseen kiinteistö- ja automaatiotekniikan valvontaan ja etähallintaan.

Turvakolmio Group Oy on uusin perheenjäsenemme, joka suunnittelee, toimittaa ja ylläpitää kattavia turvateknologian ja lukituksen palveluja. Turvakolmion tytäryhtiö Turvakolmio Recycling Oy Ab toimittaa digitaalisia ratkaisuja kiertotalouden prosessien automatisointiin.

Digitaalinen kehittäminen

Kasvatamme asiakkaidemme kilpailukykyä data-analytiikalla ja digitaalisilla palveluilla, jotka perustuvat vankkaan ymmärrykseen asiakkaistamme ja heidän tarpeistaan. Yli 350 asiantuntijan voimin pystymme tarjoamaan asiakkaille hyvin monipuolisia digitaalisen kehittämisen ja tiedolla johtamisen palveluita.

Loihde Advisory (aik. Talent Base Oy) yhdistää laadukkaan datan, tavoitteita tukevan teknologian, tehokkaat prosessit sekä organisaation muutosvalmiuden optimoituna liiketoiminnallisiin tavoitteisiin. Tarjoamme strategiakonsultointia, suunnittelu- ja arkkitehtuuripalveluita, muutosjohtamista sekä hanke- ja projektijohtamista.

Loihde Analytics (aik. Aureolis Oy) on älykkäiden ratkaisujen ja dataohjautuvan liiketoiminnan huippuasiantuntija. Luomme oivaltavia palveluja ja innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja. Rakennamme data- ja analytiikkaratkaisuja yrityksen liiketoiminnan tueksi.

Loihde Factor (aik. Bitfactor Oy) suunnittelee ja toteuttaa ihmislähtöisiä digitaalisia palveluita ja strategioita kaikenkokoisille yrityksille. Sukellamme syvälle asiakkaan maailmaan ja viemme heidät kohti uusia horisontteja designin, analytiikan, teknologian sekä strategia- ja ennakointityön avulla.

Datan hyödyntäminen ja digitalisaatio liittyy tiiviisti myös Loihteen turvaliiketoimintaan: Toteutamme ratkaisuja, joissa turvajärjestelmien, esimerkiksi valvontakameroiden tuottamaa dataa hyödynnetään asiakkaan liiketoiminnassa.