Energia

Loihde luo energia-alan yrityksille kilpailuetua mahdollistamalla liiketoiminnan kasvun ja jatkuvuuden. Rakennamme ratkaisuja energiayritysten operaatioiden suojaamiseksi ja tehostamiseksi, turvallisuuden lisäämiseksi, palveluiden parantamiseksi ja datan hyödyntämiseksi.

Koko energia-ala on muutoksessa ja kehitysloikat ovat väistämättömiä. Katso, että olet edelläkävijöiden joukossa.

Hyvinvointi

Loihde erottuu parhaana valintana hyvinvointialueille monesta syystä. Tarjoamme räätälöityjä teknologiaratkaisuja, joilla vastaamme ainutlaatuisiin haasteisiin, ja asiantunteva tiimimme ymmärtää terveydenhuollon vaatimukset. Tietoturva ja tietosuoja ovat keskiössämme, ja pysymme ajan tasalla teknologian kehityksessä tarjoten tulevaisuuteen suuntautuvia ratkaisuja. Loihde on luotettava kumppani, joka tehostaa toimintaa ja parantaa potilaiden hoitoa.

Teollisuus

Kasvatamme teollisuusasiakkaidemme kilpailukykyä vauhdittamalla digitaalista kehitystä ja suojaamalla sekä fyysisen että verkkomaailman uhilta.

Suunnittelemme ja toteutamme palveluita IT-infran kehittämiseksi ja suojaamiseksi sekä ratkaisuja käyttäjien tunnistamiseen ja hallintaan. Palvelut mahdollistavat IT-järjestelmien ja verkkojen ketterän ja tehokkaan 24/7 monitoroinnin, ylläpidon ja kyberuhkien havaitsemisen.

Ota yhteyttä

Jussi Viljanen
Toimialajohtaja Energia
+358 50 482 1952
jussi.viljanen@loihde.com

Timo Hänninen
Toimialajohtaja Hyvinvointi
+358 41 731 8723
timo.hanninen@loihde.com

Mikko Rinkinen
Toimialajohtaja Teollisuus
+358 50 506 7437
mikko.rinkinen@loihde.com

Avainlukujamme

133 M€

Liikevaihto 2023

7,6 M€

Oikaistu käyttökate 2023

863

Henkilöstö 2023