Hyvinvointia rehdisti

Toimimme aloilla, joissa luottamus on avainasemassa. Meille on itsestään selvää toimia aina rehellisesti ja sidosryhmiemme edun mukaisesti.
Kasvava ja kannattava toimintamme luo työpaikkoja ja tulovirtaa eri puolilla maata. Toimimme 22 paikkakunnalla, joista käsin tuotamme hyvää palvelua koko Suomessa. Loihteen maksamat palkat ja palkkiot tilikaudella 2020 olivat 44,5 miljoonaa euroa. Lisäksi luomme taloudellista hyvinvointia myös välillisesti käyttämiemme alihankintayritysten kautta.

Arvostamme suomalaista hyvinvointimallia ja olemme valmiita kantamaan oman osuutemme sen mahdollistamisesta myös verojen muodossa. Vuonna 2020 Loihde kirjasi tuloveroja 1,0 miljoonaa euroa. Loihteen omistajat ovat suomalaisia ihmisiä, yrityksiä ja julkisia organisaatioita. Noin 26 000 omistajasta 95 % on yksityishenkilöitä ja he omistavat kaikista osakkeista 61 % (mukana ei ole ns. paperiosakkeita). Vuonna 2020 Loihde maksoi osinkoa yhteensä 10,6 miljoonaa euroa ja vuotta 2020 koskeva osinkoehdotus vastaa yhteensä 10,2 miljoonaa euroa.