Turvakolmio, Spellpoint ja Tansec fuusioituvat Loihde Trust Oy:hyn 31.12.2022

Kaikki Loihteen turvaliiketoiminnan yhtiöt yhdistyvät vuodenvaihteessa samaan yhtiöön, kun Turvakolmio Group Oy, Turvakolmio Recycling Oy, Loihde Trust Spellpoint Oy ja Loihde Trust Tansec Oy sulautuvat Loihde Trust Oy:hyn.

Sulautumisten myötä Loihde Trust kasvaa noin 475 turva-asiantuntijan yhteisöksi. Yhtiön vahvuuksia ovat asiakkaan ja hänen liiketoimintansa suojaaminen kokonaisvaltaisesti sekä fyysisen että digitaalisen maailman uhkia vastaan, vahva osaaminen sekä vankka valtakunnallinen palvelukyky. Yhtiörakennetta yksinkertaistamalla pystymme parantamaan ja laajentamaan asiakkaille tuotettavia palvelukokonaisuuksia sekä tehostamaan sisäistä toimintaamme.

Yhdistymiset eivät edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Yhtiöt ovat tiedottaneet omia asiakkaitaan ja toimittajiaan mahdollisista muutoksista yhteys- ja laskutustiedoissa. Tiedotteet on nähtävissä Loihde Trustin verkkosivuilla https://www.loihdetrust.com/arkisto/uutiset/.