Loihtijaksi?

Loihde-konsernissa työskentelee jo yli 850 alansa asiantuntijaa. Meillä on työkavereina mm. tietoturva-asiantuntijoita, ohjelmistokehittäjiä, data-analyytikoita, turvajärjestelmäasentajia, projektipäälliköitä, järjestelmäasiantuntijoita ja ratkaisumyyjiä. Meitä yhdistää yritteliäisyys, asiakasläheisyys ja halu tehdä aina parhaamme.

Katso avoimet työpaikkamme alta!

Monia mahdollisuuksia

Me Loihteella tarjoamme työntekijöillemme tilaisuuden kasvaa ja kehittyä omansa alansa asiantuntijoina loistavan työyhteisön tukemana. Osaavat tekijämme työskentelevät pääasiassa fyysisen ja digitaalisen turvallisuuden sekä digitaalisen kehittämisen parissa erilaisissa tehtävissä.

Haluamme olla haluttu työpaikka, jossa ihmiset voivat hyvin, kehittyvät ammattilaisina ja kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä joka päivä.

Meillä on käytössä monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattava työterveyshuolto.

Tutustu tytäryhtiöidemme työntekijätarinoihin

Millaista on työskennellä Loihteella? Alla olevista työntekijätarinoista pääset tutustumaan loihtijoiden arkeen.
IAM-kartalta voi aina löytää uusia ulottuvuuksia

Käyttövaltuuksien hallinnan ratkaisut tarjoavat jatkuvasti tuoreita näkökulmia ja opittavaa niin aloittelevalle asiantuntijalle kuin konkarillekin. IAM-konsulttina Loihde Trust Spellpointilla työskentelevä Samu Vaittinen nauttii jatkuvasta mahdollisuudesta kehittyä. ”Jos on kiinnostunut teknologiasta sekä yritysten ja…

Avoimet työpaikkamme

Loihde Trust

Loihde Oyj