Turvallisuuden ja digitaalisen kehittämisen palvelut teollisuusyrityksille

Turvaratkaisut

Turvaratkaisumme suojaavat ihmisiä, omaisuutta sekä tietoa. Toteutamme tietoturvallisia, moderneja turva-, lukitus- ja oviympäristöratkaisuja kaikkialla Suomessa yritysten, julkisen sektorin ja yhteisöjen turvaksi.

Kyberturva

Kyberturvan palvelumme keskittyvät suojaamaan, havainnoimaan, ennakoimaan ja reagoimaan asiakkaan toimintaympäristössä.

Pilvi ja yhteydet

Teemme pilvialustoista sekä hybridiympäristöistä hyvin hallittuja ja turvallisia sekä tuotamme moderneja ja kustannustehokkaita verkkoratkaisuja operaattoririippumattomasti kaikille toimialoille.

Data & AI

Tuemme organisaatiosi kasvua askel kerrallaan yhdistämällä laadukkaan datan, tavoitteita tukevan teknologian, tehokkaat prosessit, sekä organisaatiosi muutosvalmiuden optimoituna liiketoiminnallisiin tavoitteisiin.

 

Digitaaliset palvelut

Suunnittelemme ja toteutamme ihmislähtöisiä digitaalisia palveluita ja strategioita kaikenkokoisille yrityksille. Sukellamme syvälle asiakkaan maailmaan ja viemme heidät kohti uusia horisontteja designin, analytiikan, teknologian sekä strategia- ja ennakointityön avulla.

Referenssit

Olemme tukeneet monia teollisuusalan asiakkaita matkalla kohti menestystä. Kanssamme työskenteleminen on tuonut konkreettisia tuloksia, parantanut toiminnan tehokkuutta ja vahvistanut liiketoimintaa. Olemme sitoutuneet olemaan erinomainen kumppani tulevaisuudessakin, jatkamalla innovaatioiden tuomista ja tarjoamalla räätälöityjä ratkaisuja vastataksemme teollisuusalan ainutlaatuisiin tarpeisiin. Luotettavuus ja laatu ovat perintömme, ja ne ohjaavat meitä kohti digitaalista teollisuuden huippua.

Lue lisää aiheesta

Teollisuuden työnjohtaja
OT on myös IT:tä

OT (Operational Technology) on perinteisesti nähty IT:stä eristetyksi saareksi. Tämä on kuitenkin vain pelkistetty näkökulma eikä kerro koko totuutta.

Avainlukujamme

123,0 M€

Liikevaihto 2022

10,3 M€

Oikaistu käyttökate 2022

885

Henkilöstö 12/2022

Ota yhteyttä

Mikko Rinkinen
Toimialajohtaja
+358 50 506 7437
mikko.rinkinen@loihde.com

Lauri Harju
Sr. Sales Manager
+358 50 361 7696
lauri.harju@loihde.com

Kimmo Kuusipalo
Senior Business Advisor
+358 50 482 1950
kimmo.kuusipalo@loihde.com