Loihde Oyj:n hallitus on hyväksynyt henkilöstön osakeohjelmaan liittyvässä suunnatussa osakeannissa tehdyt osakemerkinnät

Loihde Oyj Yhtiötiedote 6.7.2022 klo 11.00

Loihde Oyj:n hallitus päätti 6.6.2022 yhtiön koko henkilöstölle suunnatusta osakepohjaisesta kannustinohjelmasta (henkilöstön osakeohjelma 2022) ja siihen liittyvästä suunnatusta osakeannista, jossa henkilöstön merkittäväksi annettiin enintään 95 000 osaketta.

Yhtiön hallitus on tänään hyväksynyt suunnatussa osakeannissa tehdyt osakemerkinnät. Henkilöstöantiin osallistui kaikkiaan 144 Loihteen työntekijää, jotka merkitsivät yhteensä
50 208 osaketta. Merkintähinta oli 12,70 euroa osakkeelta. Merkintähinnan pohjana on käytetty osakkeen vaihdolla painotettua keskikurssia toukokuussa 2022, mistä on vähennetty 10 prosentin alennus. Osakkeiden merkintähinta kirjataan yhtiön sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon.

Osakeannin jälkeen Loihde Oyj:n osakkeiden lukumäärä nousee yhteensä 5 678 791 kappaleeseen.

Uusien osakkeiden arvioitu rekisteröintipäivä kaupparekisteriin on 18.7.2022 ja uudet osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Nasdaq Helsinki Oy:n Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla yhdessä vanhojen osakkeiden kanssa arviolta 19.7.2022.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Samu Konttinen

Haastattelupyynnöt: viestintäjohtaja Tiina Nieminen, puh. 044 411 3480, tiina.nieminen@loihde.com

 

Hyväksytty neuvonantaja Aktia Alexander Corporate Finance Oy, puh. +358 50 520 4098

 

Loihde on digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme luomaan kasvua ja kilpailukykyä digitalisaation avulla sekä turvaamaan ihmiset, tiedon ja liiketoiminnan jatkuvuuden. Loihde koostuu kahdesta liiketoiminta-alueesta: turvaratkaisuista, jossa toimimme Loihde Trust -brändillä, ja digitaalisen kehittämisen liiketoiminnasta, jossa brändejämme ovat Loihde Advisory, Loihde Analytics ja Loihde Factor. Henkilöstöä konsernissa on noin 850 ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli 108,1 miljoonaa euroa. www.loihde.com 

Liitteet