Loihde Oyj:n hallitus on hyväksynyt hallituksen osakepohjaiseen palkkiojärjestelmään liittyvässä osakeannissa tehdyt merkinnät

Loihde Oyj Yhtiötiedote 22.6.2022 klo 12.00

Loihde Oyj:n yhtiökokous päätti 5.5.2022 yhtiön hallituksen pitkän aikavälin osakepohjaiseen palkkiojärjestelmään liittyvästä suunnatusta osakeannista, jossa hallituksen jäsenten merkittäväksi annettiin enintään 3 667 osaketta.

Yhtiön hallitus on tänään hyväksynyt suunnatussa osakeannissa tehdyt osakemerkinnät. Hallitukselle suunnatussa osakeannissa osakkeita merkitsi 5 hallituksen jäsentä, yhteensä 3667 osaketta. Merkintähinta oli 13,98 euroa osakkeelta. Merkintähinnan pohjana on käytetty osakkeen vaihdolla painotettua keskikurssia huhtikuussa 2022, mistä on vähennetty 10 prosentin alennus. Osakkeiden merkintähinta kirjataan yhtiön sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon.

Osakeannin jälkeen Loihde Oyj:n osakkeiden lukumäärä nousee yhteensä 5 628 583 kappaleeseen.

Uusien osakkeiden arvioitu rekisteröintipäivä kaupparekisteriin on 5.7.2022 ja uudet osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Nasdaq Helsinki Oy:n Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla yhdessä vanhojen osakkeiden kanssa arviolta 6.7.2022.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Samu Konttinen

Haastattelupyynnöt: viestintäjohtaja Tiina Nieminen, puh. 044 411 3480, tiina.nieminen@loihde.com

Hyväksytty neuvonantaja Aktia Alexander Corporate Finance Oy, puh. +358 50 520 4098

Loihde on digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme luomaan kasvua ja kilpailukykyä digitalisaation avulla sekä turvaamaan ihmiset, tiedon ja liiketoiminnan jatkuvuuden. Loihde koostuu kahdesta liiketoiminta-alueesta: turvaratkaisuista, jossa toimimme Loihde Trust -brändillä, ja digitaalisen kehittämisen liiketoiminnasta, jossa brändejämme ovat Loihde Advisory, Loihde Analytics ja Loihde Factor. Henkilöstöä konsernissa on noin 850 ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli 108,1 miljoonaa euroa. www.loihde.com  

Liitteet