Viria Security Oy on Hansel-sopimustoimittaja kolmessa sopimuskokonaisuudessa

Viria Security on hyväksytty toimittajaksi ”Tietoliikenneverkon laitteet palveluineen”-yhteishankintasopimukseen uudelle kaudelle 2019–2023. Toimittajavalinnan myötä Viria Security on valtionhallinnon sopimustoimittajana yhteensä kolmessa eri kokonaisuudessa kattaen laaja-alaisesti fyysisen turvallisuuden sekä tietoliikenneverkkojen laitteet, järjestelmät, tietoturvan ja palvelut.

Vastikään solmittu sopimus kattaa tietoliikenneverkon laitteet, kuten lähiverkon (LAN ja WLAN), laajaverkon (WAN) ja konesaliverkon laitteet sekä tietoturvalaitteet palveluineen. Laitteisiin liittyviä palveluja ovat esimerkiksi huolto- ja ylläpitopalvelut sekä asiantuntijapalvelut.
”Tietoliikenneverkon laitteet palveluineen”-DPS eli dynaaminen hankintajärjestelmä on jatkoa aiemmalle puitesopimusten kokonaisuudelle sopimuskausien päättyessä tänä vuonna. Uuden dynaamisen hankintajärjestelmän kautta asiakas voi hankkia kaikki tarvittavat tietoliikenneverkon laitteet yhdellä sopimuksella.
Viria Securityn fyysisen turvallisuuden kaksi sopimuskokonaisuutta, ”Lukitusjärjestelmät ja -laitteet palveluineen” sekä ”Turvallisuustekniikka, järjestelmät ja laitteet” ovat voimassa vuoteen 2021 saakka.
Yhteenvetona Viria Security on Hansel-sopimustoimittaja seuraavasti:
– Lukitusjärjestelmät ja -laitteet palveluineen, 2017-2021
– Turvallisuustekniikka, järjestelmät ja laitteet, 2017-2021
– Tietoliikenneverkon laitteet palveluineen 2019-2023
Oheisten sopimusten ansiosta Viria Security voi tarjota valtionhallinnon asiakkaalle laajan tietoliikenneverkkojen ja fyysisen turvallisuuden kokonaisuuden.
Lisätietoja
Hansel, https://www.hansel.fi/uutiset/
Markku Heikkinen, markku.heikkinen@viria.fi, puh. 050 051 5989.

Loihteella tapahtuu

Loihde oli toteuttamassa Puolustusvoimien Hackathonia

Kyberoperaatiot ovat yhä keskeisempi osa modernia puolustuskykyä, ja uusien ratkaisuiden kehittämisen tueksi Puolustusvoimat järjesti kyberpuolustusaiheinen SecD-Day Hackathonin 2.–4.2.2024. Loihde oli mukana yhteistyökumppanina toteuttamassa tapahtumaa yhdessä Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n…