Juha Meronen

Juha Meronen nimitetty Bitfactorin toimitusjohtajaksi ja Virian johtoryhmän jäseneksi

Juha Meronen on nimitetty digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayhtiö Bitfactor Oy:n toimitusjohtajaksi ja Viria-konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.1.2021 alkaen. Merosella on vahva kokemus erilaisten digitaalisten palveluiden ja konsultointiliiketoiminnan johtotehtävistä, hän on muun muassa työskennellyt pitkään Tori.fin toimitusjohtajana.
”Olen todella tyytyväinen, että Juha Meronen liittyy Virian johtoryhmään ja ottaa vastaan Bitfactorin toimitusjohtajan tehtävät. Bitfactorilla on paljon vaativia asiakkaita ja henkilöstössä valtavasti osaamista; uskon että Juha auttaa yhtiötä ottamaan seuraavat kasvuloikat sekä myös tukee koko Viria-konsernin vahvistumista”, sanoo Virian tammikuussa aloittava uusi toimitusjohtaja Samu Konttinen.
”Bitfactorissa minua vakuuttaa erityisesti sen vahva yrityskulttuuri, jonka luomiseen ja vaalimiseen on selvästi panostettu. On hienoa päästä mukaan rakentamaan yhteistä tulevaisuutta tällaisen tiimin kanssa”, Juha Meronen sanoo.
Bitfactorin nykyinen toimitusjohtaja ja yksi yhtiön perustajista Antti Pelkonen on jättämässä yhtiön vuodenvaihteessa.
”Antti on joukkoineen kasvattanut Bitfactorista menestyvän yhtiön, jossa vallitsee voimakas yhteishenki ja aina asiakaslähtöinen asenne. Innovatiiviset, rohkeat ratkaisut ovat siivittäneet Bitfactorin kasvua ja edistäneet myös koko Virian kehittymistä”, kiittelee Virian nykyinen toimitusjohtaja Mika Vihervuori.
 
Lisätietoja     Samu Konttinen, Virian toimitusjohtaja 1.1.2021 alkaen, puh. 050 382 5995
 
 
Bitfactor on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys, joka suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen palvelukokonaisuuksia yhdistämällä liiketoiminnan, designin, ohjelmistokehityksen ja data-analytiikan osaamista. www.bitfactor.fi
Viria on tieto- ja turvateknologian ratkaisutoimittaja, joka rakentaa digitalisaatiota turvallisesti. Toiminnassamme yhdistyy tiedolla johtamisen, digitaalisen liiketoiminnan sekä fyysisen ja tietoturvallisuuden vankka asiantuntemus sekä asiakasläheinen ja uutta luova toimintatapa. Viria-konsernin muodostavat emoyhtiö Viria Oyj ja sen tytäryhtiöt Viria Security Oy, Aureolis Oy, Bitfactor Oy, Hibox Systems Oy, Tansec Oy ja Spellpoint Oy. Virian liikevaihto vuonna 2019 oli 103 miljoonaa euroa. Henkilöstöä konsernissa on tällä hetkellä noin 690.  www.viria.fi

Virialla tapahtuu

Loihde listautunut First Northiin

Kaupankäynti Loihde Oyj:n osakkeilla alkoi Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalla tänään 7.10.2021. Yhtiön kaupankäyntitunnus on LOIHDE ja toimialaluokitus on Teknologia. ”Olemme erittäin iloisia, että omistajamme ja Loihteesta kiinnostuneet uudet…

Loihde-konsernin kaikki tytäryhtiöt siirtyvät Loihde-alkuisiin nimiin

Yrityksille turvaratkaisuja ja digitaalisen kehittämisen palveluita tarjoavan Loihteen tytäryhtiöiden nimet vaihtuvat 1.9.2021. Keväällä konsernin emoyhtiön nimenmuutoksella käynnistetty brändimuutos ulottuu nyt tytäryhtiöihin, jotka myös ottavat käyttöön Loihde-alkuiset nimet. Yritysten turvaratkaisuja kehittävät…