Sokos Hotels förnyar sin hotell-tv-tjänst med Hibox

Hibox Systems och Sokos Hotels har ingått ett ramavtal gällande leverans av Hibox hotell-tv- och informationsteknik med ensamrätt till Sokos Hotels i Finland, Estland och Ryssland.
Ramavtalet omfattar 50 hotell och fler än 10 000 hotellrum.  Hibox förväntar sig att under de kommande tre åren leverera sitt system till över 90 procent av Sokos Hotels-hotellen.
”Det är härligt att få arbeta tillsammans med den ledande hotellkedjan i Finland och centralisera administrationen av hela kedjans tv-tjänster med hjälp av vår molnlösning”, säger Hibox vd Staffan Granholm. ”Tack vare apparna som ingår i tjänsten kan gästerna se samma tv-tjänster på hotellets tv som hemma eller överföra bilden från sina mobila enheter till tv-rutan. Dessutom är det lätt för hotellkedjan att på en gång sända ut information och reklam till alla som bor på de hotell som använder systemet.“
Mer information:
Staffan Granholm
Hibox Systems
staffan.granholm@hibox.tv
 
Sokos Hotels är Finlands största och mest kända hotellkedja, med 50 hotell i stadskärnor och på resmål i Finland, Tallinn och S:t Petersburg. Hotellkedjan har utsetts till Finlands mest ansvarsfulla, pålitliga och ansedda. Sokos Hotels förvaltas av S-gruppen som även äger 8 stycken Radisson Blu Hotels i Finland.
Hibox Systems är en global leverantör av interaktiva informations- och underhållningslösningar för konsumenter och kommersiella applikationer. Hibox planerar och förverkligar tv-lösningar för teleoperatörer, mediebolag, hotell, sjukhus och kryssningsfartyg. Hibox hör till Viriakoncernen. Företagets huvudkontor finns i Åbo.

Nyheter

Loihde Abp:s halvårsrapport 1.1-30.6.2021

Tillväxt inom båda affärsområdena och företagsköp av Talent Base som främjar strategin, Loihde uppdaterar sina omsättningsutsikter April–juni 2021 i korthet Loihdekoncernens omsättning under det andra kvartalet uppgick till 26,9 milj.…