Skip to content

Hybridipilven rakentaminen: Miksi setviä kun voit uudistua?

Tervetuloa tulevaisuuteen, joka tapahtuukin jo nyt. Monet organisaatiot ovat alkaneet hyödyntää oman konesalin ja julkipilven parhaita ominaisuuksia yhdessä.

Tässä uudessa aikakaudessa hybridipilvi ei ole vain trendi, vaan välttämättömyys. Jos haluat olla yrityksessä, joka aikoo olla edelläkävijä, ei ole aikaa pysyä vanhentuneissa tavoissa. Tässä tulee viisi syytä, miksi sinun pitäisi heittää vanhat opit romukoppaan ja ottaa käyttöön yksi keskitetty hallintatyökalu hybridipilvelle:

1. Tehokkuus: Pysähdy ja ajattele: käytätkö energiaasi hallitsemaan kymmeniä erilaisia työkaluja? Yhden hallintatyökalun avulla voit vapauttaa aikaa ja resursseja todelliseen innovointiin.

Yhdellä hallintakokonaisuudella operoit IT-infraasi keskitetysti ja pystyt hallitsemaan dataa, työkuormia ja resursseja siellä missä niitä eniten tarvitaan. Azure Stack HCI:llä rakennat keskitetyn IT-hybridin, joka tuo julkipilven edut ja oman konesalin hyödyt yhteen. Tätä hallitaan yhdellä välineellä, Azure Arc:illa Pystyt myös rakentamaan yhtenäisen tietoturvan, ketterän infran; Kontit ja SQL:t, virtuaalipalvelimet ja VDI saadaan ajettua pilvessä ja HCI:ssä sen sijaan, että operoit useita eri prosesseja.

2. Säästä rahaa: Vanhat menetelmät = vanhat kulut. Keskitetyn hallintaratkaisun avulla kustannussäästöt voivat olla valtavia. Miksi tuhlata rahaa, kun voit investoida seuraavaan suureen juttuun?

Stack HCI -hallintaratkaisukin maksaa rahaa, mutta hyödyt on helppo ulosmitata nopeasti. Mutta se auttaa sinua katsomaan pidemmälle. Suorien kulusäästöjen lisäksi Stack HCI:llä voidaan modernisoida aiempia laiteratkaisuja, kun voit ketterästi hyödyntää julkipilven mukanaan tuomia hyötyjä yhdestä paikasta.

3. Ole kuljettajan penkillä: Älä anna teknologian ohjata sinua. Keskitetyn hallinnan avulla saat takaisin ohjat ja voit määrätä, mihin yrityksesi suuntaa.

Stack HCI- ja Azure Arc -ratkaisulla ohjaat useita asioita yhdestä paikasta. Et ole enää monien eri järjestelmien ja teknologioiden vankina. Jos esimerkiksi nykyiset työkalut ovat vanhentuneita tai eivät integroidu saumattomasti toisiinsa, siirtymällä keskitettyyn järjestelmään saavutetaan merkittäviä tehokkuushyötyjä. Arviomme mukaan keskitetty hallintaratkaisu säästää työaikaa noin 6–12 tuntia yksittäisen työntekijän työtä viikossa. Tämän ajan voisi Stack HCI -ratkaisulla siirtää kehittämiseen.

4. Turvallisuus 2.0: Tietoturva ei ole enää pelkkä salasana. Se on koko ekosysteemi. Yhtenäisellä hallintatyökalulla voit nukkua yösi rauhassa tietäen, että kaikki on suojattu.

Keskitetyn hallintajärjestelmän avulla pystyt määrittämään ja soveltamaan yhtenäisiä tietoturvapolitiikkoja ja -käytäntöjä kaikkiin pilviympäristöihin. Tämä tarkoittaa mm. keskitettyä käyttäjähallintaa ja tietoturvapäivitysten keskittämistä. Saat myös yhden näkymän kaikkiin pilviympäristöihin ja sovelluksiin. Tämä auttaa havaitsemaan ja reagoimaan nopeasti mahdollisiin tietoturvaongelmiin, jotka saattavat jäädä huomaamatta hajautetuissa ympäristöissä.

5.Ole toimialasi rokkitähti! Embracing change, especially in technology, sets you apart. Yhden hallintatyökalun omaksuminen ei ole vain tekninen päivitys, vaan kulttuurinen vallankumous.

Monimutkaistuvassa maailmassa asioita pitää yksinkertaistaa. Monimutkaisten asioiden yksinkertaistaminen on kaikessa elämässä yhä tärkeämpää. Oletko esimerkiksi joskus unelmoinut sovelluksesta, jossa kaikkien kanavien, esim. Slack, Teams, WhatsApp jne, viestit olisivat yhdessä paikassa. Miksei siis myös infran hallinta?

Älä anna teknologian hallita sinua; hallitse teknologiaa! Vanhat tavat saattavat tuntua turvallisilta, mutta ne voivat pitää sinut jumissa menneisyydessä. Ole rohkea, uudista ja ohjaa yritystäsi kohti tulevaisuutta keskitetyn Stack HCI -ratkaisun avulla.

 

Blogin kirjoittaja

Picture

Tomi Viinikainen

VP of Sales; Kyberturva, pilvi ja yhteydet