Skip to content
hero-image

Lukitus

Turvaa kiinteistösi ja mahdollista sujuva kulkeminen nykyaikaisilla lukitusratkaisuilla.

Star

Moitteetonta ja helppoa turvallisuutta

Omaisuuden ja oman turvallisuuden kannalta on tärkeää, että lukitus toimii moitteettomasti, suojaa riittävästi asukasta, yritystä ja näiden omaisuutta sekä antaa riittävän yksityisyyden suojan. Oikeanlainen lukitusratkaisu helpottaa ihmisten kulkua ja pitää asiattomat henkilöt ulkopuolella.

Maailma muuttuu nopeasti eivätkä avaimet aina pysy mukana. Onneksi käytössämme on uusin teknologia muuttuvan maailman tarpeisiin - turvallisuudesta tinkimättä. Nykyaikaiset lukitusratkaisut mahdollistavat nopeat muutokset lukitukseen, avainten kulkuoikeuksiin sekä kulkemisen valvontaan. Loihde on Abloy- ja iLOQ-valtuutettu.

Ajantasainen lukitusjärjestelmä

Loihde - 20230317-DSCF2769 - 1920 x 2880

Kiinteistösi turvallisuuden perusta

Suomessa on valmistettu ja asennettu huippulaadukkaita lukkoja jo yli 100 vuotta. Parhaatkin lukitusjärjestelmät vaativat säännöllistä huoltoa, ylläpitoa ja päivittämistä. Vaikka vanha lukko olisikin edelleen toimiva, voi avainturvallisuuden taso heikentyä merkittävästi vuosien saatossa. Avaimia katoaa, niitä teetetään lisää ja tieto avainten haltijoista heikkenee. Tämä on aina turvallisuusriski.

Mekaaniset lukitusjärjestelmät ovat edelleen toimivia ja kustannustehokkaita, kunhan avainturvallisuus on kunnossa ja avainten patentit voimassa. Jos avainjärjestelmän patentti on vanhentunut, voi avaimia teettää missä tahansa ilman, että avainten määrää tai haltijaa voidaan hallita. Tämän vuoksi elektromekaaniset ja ohjelmoitavat järjestelmät ovat nousseet suosioon viimeisen 20 vuoden aikana. Näissä järjestelmissä on mekaanisen turvallisuuden lisäksi digitaalista turvaa, jonka ansiosta lukkoja ja avaimia voidaan ohjelmoida uudelleen ilman lukkojen vaihtamista.

Tuotevalikoimamme on markkinoiden laajimpia ja ratkaisumme soveltuvat kaikkialle aina kesämökeistä kauppakeskuksiin.

Lukitusratkaisumme

Lukitusjärjestelmän uudistaminen

  • Sarjoitukset ja vaihdot, kuten mekaaninen lukitus Abloy- ja iLOQ-järjestelmiin
  • Päivitykset ajantasaisiin lukitusjärjestelmiin

Lukitusurakointi

  • Lukitus-, heloitus-, ja oviautomatiikkaurakointi uudis- ja saneerauskohteisiin
  • Ratkaisut kaikille toimialoille

Lukitusjärjestelmän huolto ja korjaus

  • Huolto- ja korjauspalvelut ympäri Suomen
Loihde - Light bulb - 6240 x 4160
DSC08529-large

Lukitus palveluna

Edistyksellinen palvelumme mahdollistaa asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöille lukituksen uudistamisen ja ylläpidon kuukausimaksullisena palveluna.

Palvelumme sisältö:

  • Olemassa olevan lukoston päivittäminen
  • Ennakkohuoltopalvelu ja yhteisten tilojen lukkojen määräaikaishuollot
  • Viankorjaukset ja laitteet normaalina työaikana
  • Avainkansion säilytys luokitellussa tilassa

Lukituksen uudistaminen tulisi suorittaa aina avainten kadotessa tai vähintään 1015 vuoden välein. Näin ehkäistään kadonneiden avainten tai vanhentuneen lukoston tuomat riskit ja parannetaan turvallisuutta.

2-1
1-1
3