Skip to content
hero-image

Finanssi

Finanssialan kehitystyössä vaaditaan uudistuskykyä, tehokkaita toimintatapoja sekä kovaa toimialatuntemusta.

20230317-DSCF2790 (2)

Uudistuminen on kokemusta vaativaa kehitystyötä.

Kasvatamme finanssialan toimijoiden kilpailukykyä digitaalisessa muutoksessa. Huippuasiantuntijamme vievät datahankkeesi maaliin, luovat käyttäjille parhaat palvelut, rakentavat toimivan pilven ja infran, ja varmistavat palveluiden saatavuuden sekä organisaatiosi turvallisuuden liiketoimintasi hyödyksi. Meille on kunnia toimia aloitteellisesti ja lupaukset pitäen.


Näistä syistä olemme tänä päivänä yli 20:n finanssialan toimijan kotimainen kehityskumppani ja toimimme läpi Suomen. Meillä on yli 300 finanssialan tuntevaa asiantuntijaa ja olemme yli 20:n vuoden ajan tehneet kehityshankkeita alan eri toimijoille. Voit nukkua yösi hyvin, kun Loihde tekee.

Miksi valita Loihde?

Loihde on ykköskumppani turvallisuudessa ja digitalisaatiossa


Ydinosaamisalueitamme ovat turvaratkaisut, kyberturva, data & AI, digitaaliset palvelut sekä pilvipalvelut ja yhteydet. Rakennettavien ratkaisuiden on vastattava aitoihin liiketoimintahaasteisiin. Uusien ratkaisujen on pelattava osana kokonaisuutta ja niiden tulee kehittyä toiminnan tarpeiden mukaan. 

Vahva asiantuntijajoukkomme tarjoaa saumattoman palvelukokemuksen. Tarjoamme yksittäisiä konsultteja ja räätälöityjä tiimejä asiakkaan tarpeisiin sekä pystymme toteuttamaan monimutkaisiakin projektitoimituksia. Tuemme muutosjohtamisessa ja isojen kokonaisuuksien kartoitus- ja uudistustehtävissä. Palvelemme joustavasti: mukautumiskyky ja skaalautuvuus on vahvuutemme.

 

Picture

Katja Ahola

EVP, Business Development

+358 40 842 2752

Lue lisää aiheesta: