Skip to content
hero-image

Microsoft Azure ja M365

Olemme Microsoftin CSP-kumppani. Saat meiltä Azure-pilvikapasiteetin ja Microsoft 365 -käyttöoikeudet palveluna.

sign_in_01_purple

Pilvikapasiteettia ja käyttöoikeuksia

Hanki Azure-pilvikapasiteetti ja Microsoft 365-käyttöoikeudet suoraan osaavalta kumppanilta. Pilvikapasiteettipalvelumme sisältää tukipalvelun ja Loihde Marketplace -itsepalveluportaalin, jossa voit itse hallita organisaatiosi käyttöoikeuksia ja Azure-tilauksia. Palvelu sopii sinulle, jos haluat itse hankkia pilvikapasiteetin, mutta kaipaat tukea ja pilvialustan asiantuntemusta. Palvelu sopii sinulle myös, jos kaipaat päiväkohtaista laskutusta ja selkeää pilvikulutuksen raportointia.

Microsoft partner_cloud 2
Microsoft Partner pilvi 1
Microsoft Partner - partner of the year 2018
Avainlippu - suomalaista palvelua

CSP-mallin hyödyt

Loihde - 20230317-DSCF2789 - 1920 x 2880

Miksi kapasiteetti kannattaa hankkia kumppanilta?

Voit ostaa Azure-kapasiteetin suoraan omalla luottokortillasi tai voit ostaa kapasiteetin CSP-kumppanin kautta. Tässä viisi syytä miksi kapasiteetti kannattaa ostaa kumppanin kautta:

  1. Kuukausilaskutus. Laskutus tapahtuu käytön mukaan eli maksat vain siitä mitä käytät. Saat kerran kuukaudessa selkeästi eritellyn laskun tilauksistasi. Tämä helpottaa huomattavasti pilvikulutuksen seuraamista ja optimointia.
  2. Tukipalvelut. Jos ja kun tarvitset tukea Azuren tilauksiin tai palveluihin liittyen, voit kääntyä meidän asiantuntijoidemme puoleen. Palvelumme taustalta löytyy Microsoft Premier Support.
  3. Lisenssien optimointi. Asiantuntijamme auttavat sinua ottamaan maksimaalisen hyödyn irti käytössä olevista lisensseistä.
  4. Itsepalveluportaali. Voit itse hallinnoida Azure-tilauksia ja käyttöoikeuksia Loihde Marketplace -portaalissa. Tämä säästää sekä sinun että meidän aikaa.
  5. Rajapinta. Palvelumme sisältää API-rajapinnan integraatioille ja lisenssiautomaatioille. Rajapinnan avulla voit kytkeä palvelumme esimerkiksi identiteetinhallinnan ratkaisuusi ja luoda / poistaa lisenssejä automaattisesti.
Loihde_some (32)

Ei vain pelkkää kapasiteettia

Olemme Microsoftin CSP-kumppani (Cloud Solution Provider). Pilvikapasiteettipalvelumme sisältää kapasiteetin lisäksi Azuren teknisen tuen ja Microsoft 365 -pääkäyttäjätukipalvelun. Palveluamme vahvistaa Microsoft Premier -tuki. Kun hankit pilvikapasiteetin meiltä, saat tukea ja asiantuntemusta kulutukseen, lisensseihin ja Azuren teknisiin kysymyksiin. Lisäksi saat hyvin selkeän kuukausiraportoinnin kulutuksesta.

Palveluumme sisältyy palveluilmoitusten seuranta ja tiedotus, on-premise -tuki Microsoft-teknologioille, Office 365, Microsoft 365 ja EMS -pääkäyttäjätukipalvelu sekä Azure-tukipalvelu. Tukipalvelumme vastaa kaikkiin sopimuksia, laskutusta ja teknistä tukea koskeviin kysymyksiin. Tuki kattaa ne pilvipalvelut ja käyttöoikeudet, jotka hankit meiltä.

Hallitse Azure-tilauksia ja Microsoft 365 -käyttöoikeuksia helposti

Kapasiteettipalveluumme kuuluu itsepalveluportaali Loihde Marketplace. Se tehostaa ajankäyttöäsi pilvipalveluiden hallinnassa.

Itsepalveluportaali on tarkoitettu Microsoft Online Subscription -käyttöoikeuksien hankintaa ja hallintaa sekä Azure-kapasiteetin seurantaa varten.

Loihde_some (9)