Skip to content
hero-image

Pilvi ja yhteydet

Modernit yhteydet aina käytettävissä. Varmistamme, että pilviteknologia tukee täysin liiketoimintasi tarpeita ja tavoitteita.

Cloudworld

Moderneja pilvi- ja verkkoratkaisuja

Teemme moderneja verkkoratkaisuja ja liiketoimintaa tukevia end-to-end pilviratkaisuja. Autamme rakentamaan kivenkovan perustan pilvipalveluiden käyttöönotolle yrityksessäsi, modernisoimme IT-infrastruktuurisi sekä kasvatamme kilpailukykyäsi pilven kyvykkyyksillä.

Microsoft Solutions Partner - Azure - Infrastructure logo
Microsoft Security Serti
Microsoft Partner - partner of the year 2018
CAF READY

Uusi verkko- ja tietoturvadirektiivi NIS2

Loihde_some (47)

EU:n NIS2-kyberturvallisuusdirektiivin kansallinen soveltaminen alkaa vuonna 2024

Kriittisillä toimialoilla ja kansallisesti kriittiseksi määriteltyjä toimijoita koskevaan NIS2 eli verkko- ja tietoturvadirektiiviin on hyvä alkaa valmistautua jo nyt. 

Lue lisää direktiivistä ja sen vaatimuksista sivuiltamme.

Jatkuvat palvelut

Verkottuneessa ja digitalisoituneessa toimintaympäristössä tietojärjestelmät, verkot ja pilvi linkittyvät toisiinsa muodostaen kriittisen kokonaisuuden. Häiriöttömän toiminnan takaamiseksi tulee tämän kokonaisuuden toimintaa valvoa ja häiriöihin reagoida heti niiden ilmaannuttua. 

 

Kumppanisi pilvimatkan kaikissa vaiheissa

Pilvi ja verkot eivät ole pelkkää teknologiaa eikä yksittäinen projekti. Tarpeita vasten suunnitellut ja toteutetut tietoturvalliset verkot ja yhteydet ovat lähtökohta liiketoiminnan jatkuvuudelle. Samalla pilvimatka on muutos, joka koskee koko liiketoimintaasi. Pilven lupausten lunastaminen ja hyötyjen realisointi vaatii jatkuvaa kehittämistä. 

Siksi me olemme olemassa. Varmistamme, että modernit verkkoratkaisut ja pilviteknologia tukee täysin liiketoimintasi tarpeita ja tavoitteita.

Picture

Tomi Viinikainen

VP of Sales; Kyberturva, pilvi ja yhteydet

+358 50 373 0217

Asiantuntijapalvelut

Olemme tehneet asiantuntijoidemme hyödyntämisestä mahdollisimman helppoa. Consultant as a Service –hankintamallilla priorisoimme resurssit käyttöösi. Voit itse määrittää mihin ja miten henkilötyöpäivät käytetään. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi sovitun resurssivarauksen mukaisesti sopimuskauden ajan. Saat paljon kokemusta eri toimialoilta ja parhaiden käytäntöjen mukaista tekemistä sekä selkeän hintaedun asiantuntijatyölle.

Hyvin hallittu ja tietoturvallinen ympäristö

Tuotamme hallittuja, käytettäviä ja turvallisia verkko- ja pilviratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme ympäristöjä voidaan optimoida parhaaseen mahdolliseen suorituskykyyn ja varmistaa yhteyksien toimivuus paikasta tai ajasta riippumatta. 

Loihde - Workstations at office - 1920 x 1280

Hyvin hallittu ja turvallinen Azure-ympäristö

Managed Cloud for Azure on jatkuva tuki- ja ylläpitopalvelu Microsoft Azure -pilvialustalle ja pilvipalveluille. Se sisältää 24/7 valvonnan, tuen, hallinnan sekä ylläpidon.

Lue lisää →
Loihde_some (65)

SD-WAN luo yhtenäisen kokonaisverkon

SD-WAN kokonaisverkkopalvelumme yhdistää kustannustehokkaasti toimipisteet ja pilvipalvelut yhtenäiseksi ja hyvin suojatuksi yksityiseksi yritysverkoksi. Palvelu mahdollistaa keskitetyn verkon ja verkkolaitteiden tietoturvan hallinnan nostaen verkkoratkaisun vikasietoisuutta ja tietoturvallisuutta. 

Lue lisää →
Loihde_some (58)

Turvallisesti ylläpidetty, tuettu ja valvottu palvelinympäristö. 

Pilviaikakaudellakin iso osa sovelluksista ja palveluista ajetaan edelleen palvelimilla. Sovellusten ja palveluiden saatavuuden sekä tietoturvan kannalta on erittäin tärkeää, että nämä palvelimet ovat kunnossa ja laadukkaasti ylläpidettyjä.

Lue lisää →

Liiketoimintaa tukevia yhteyksiä

Yhteistyömme oli todella iso kokonaisuus, useamman vuoden ponnistus, joka asetti pohjan pilveistykselle ja tulevalle kehitystyölle. Kevassa ajattelumme pilvestä on projektin aikana kehittynyt. Keskustelun teemat ovat laajenneet teknisistä kehitystarpeista kehitysnopeuteen, jatkuvuuden turvaamiseen ja tietoturvakysymyksiin. Lue koko asiakastarina.

 

Tommi Heinonen, IT-johtaja, Keva

Picture

Loihteen ratkaisu toi meille tietysti synergiaetuja liittyen muihin jo käytössä oleviin palveluihin. Myös toimitusprosessin sisältö ja hinta painoivat valinnassa. Koemme, että saamme enemmän kuin mistä maksamme. Testasimme mallia ensin muutamilla työmailla ja nyt konsepti on koeteltu jo noin 70 eri kohteessa. Lue koko asiakastarina.

Marko Pitkänen, IT-Infra Manager, Lujatalo

icon
Picture

Tunnistimme tarpeen verkkoinfran uudistamiselle ja vain Loihteella ymmärrettiin, mitä me oikeasti tarvitsemme ja haemme. Meillä oli selkeä tahtotila siihen, ettemme halua itse hoitaa ja ylläpitää verkkoa, vaan käytämme omat IT-resurssit muuhun työhön. Emme myöskään halua olla riippuvaisia fyysisistä toimistoista tai ratkaisuista, kuten vaikkapa omista fyysisistä palomuureista. Lue koko asiakastarina.

 

Kim Stenberg, Information Technology Specialist, Diktamen

icon
Picture

Meille on tärkeää, että pystymme yhdessä kumppanin kanssa ratkomaan sekä toteuttamaan asioita nopeasti ja löytämään oikean ratkaisun bisnestarpeeseen. Haimme ketterää pilvikumppania ja valitsimme Loihteen. Asiakastyytyväisyys on 5/5, olemme saaneet Loihteelta juuri sitä mitä halusimmekin. Lue koko asiakastarina.

 

Lauri Neuvonen, IT-palvelupäällikkö, Tokmanni

icon
Picture

Lisenssit, laitteet ja ohjelmistot

Hanki laitteet tai Azure-pilvikapasiteetti ja Microsoft 365-käyttöoikeudet suoraan osaavalta kumppanilta. Pilvikapasiteettipalvelumme sisältää tukipalvelun ja itsepalveluportaalin, jossa voit itse hallita organisaatiosi käyttöoikeuksia ja Azure-tilauksia.