Skip to content
hero-image

Hoitajakutsu ja henkilöturva

Turvaa kellon ympäri.

loved_02_purple

Turvaa ihmisille

Loihde toimittaa ja kehittää laadukkaita monipalvelukutsujärjestelmiä sekä kaatumisen estämisen ja tunnistamisen ratkaisuja hoivatyöhön sekä yksin työskenteleville. Kaikkia asennettuja järjestelmiä valvotaan vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmät tarjoavat joustavuutta asennuksen, ohjelmoinnin ja ylläpidon suhteen – sekä tietysti käytön helppoutta ja mukavuutta.

Potilasturvallisuus kaiken keskiössä

Paikantava hoitajakutsu

9Solutions monipalvelukutsujärjestelmä mahdollistaa turvaa ja vapauksia niin hoitajille kuin myös potilaille. Reaaliaikainen paikannus mahdollistaa potilaiden vapaamman liikkumisen varmistaen avun kuitenkin oikeaan paikkaan sitä tarvittaessa.

Turvaa työskentelyyn

Hätä- ja lisäapukutsut sekä päällekarkaustunnistus luo yksin työskenteleville turvaverkon työtehtävien suorittamiseen. Reaaliaikainen paikannus lähettää aina hälytysten syntyessä paikkatiedot hälytyksen mukana, jolloin lisäapu saadaan ohjattua oikeaan paikkaan.

Kaatumisen tunnistamista

Tekoälyllä ohjattu Verso Visionin teknologia parantaa merkittävästi potilasturvallisuutta ennaltaehkäisemällä ja tunnistamalla kaatumisia ja vaaratilanteita. Huomaamaton teknologia ei häiritse potilaita ja mahdollistaa rauhallisemmat yöt kun ylimääräisiä valvontakäyntejä ei tarvita.

Loihde_some (67)

Kokonaisturvaa tai yksittäisiä palveluita

Palvelutaloille ja sairaaloille toimitamme sekä turvallisuuden kokonaisratkaisuja että yksittäisiä palveluita, kuten hoitajakutsu- ja turvapuhelinratkaisuja, kaatumisen eston ehkäisyyn ja tunnistamiseen liittyviä ratkaisuja, paikannukseen liittyviä kulunvalvontapalveluita, kameravalvontajärjestelmiä ja niin edelleen.

Hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmä voi toimia samanaikaisesti esimerkiksi hoitajakutsujärjestelmänä, muistisairaiden valvontajärjestelmänä, henkilökunnan päällekarkaushälytysjärjestelmänä ja pienimuotoisena kulunvalvontajärjestelmänä ohjaten samalla esimerkiksi sähköovia ja automaattiovien ovipumppuja.

Ota tilannekuva haltuun

Loihde - 20230317-DSCF2789 - 1920 x 2880
9Solutions yhdistää sairaaloiden, terveyskeskusten, palveluasumisen ja kotihoidon järjestelmät yhdeksi saumattomasti toimivaksi kokonaisuudeksi

9Solutions-sovellusalustalle kehitetty hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmä tarjoaa modernin viestintä- ja turvallisuusjärjestelmän vaativiin tarpeisiin. Se voi toimia samanaikaisesti esimerkiksi hoitajakutsujärjestelmänä, muistisairaiden valvontajärjestelmänä, henkilökunnan päällekarkaushälytysjärjestelmänä ja pienimuotoisena kulunvalvontajärjestelmänä ohjaten samalla esimerkiksi sähköovia ja automaattiovien ovipumppuja sekä koneiden ja laitteiden paikannusjärjestelmänä. Hälytys voidaan helposti ohjata esimerkiksi matkapuhelimeen tekstiviestinä, matkapuhelinsovellukseen, käyttöliittymään, käytävänäytöille tai hälytyskeskukseen. Hälytysten ohjaus voidaan määritellä esimerkiksi hälytyksen tekijän, tekijän sijainnin, kellonajan tai viikonpäivän perusteella.

Järjestelmään voidaan helposti liittää esimerkiksi painemattoja, infrapunatunnistimia tai talotekniikkaa. Kaikki ulkoisilta hälyttymiltä tulevat hälytykset voidaan käsitellä yhtä monipuolisesti kuin järjestelmän vakio-ominaisuuksiin kuuluvat hälytykset.

Reaaliaikainen paikannus

Langalliset ja langattomat painikkeet mahdollistavat hätä- ja lisäapukutsut missä tahansa kiinteistössä. Näin liikkumisen vapaus ja avunsaanti hätätilanteessa on turvattu kaikkialla kohteessa. Koska järjestelmä perustuu reaaliaikaiseen paikannukseen, hätä- tai lisäapupyyntöön liittyy automaattisesti paikkatieto.

Palvelu mahdollistaa ihmisarvoisen elämän myös muistisairaille. Järjestelmä valvoo huomaamatta reaaliajassa asiakkaiden liikkeitä. Mikäli he poistuvat sallituilta alueilta, seuraa automaattisesti hälytys hoitohenkilökunnalle. Järjestelmä mahdollistaa myös perinteisen ovivalvonnan. Sallitut alueet voidaan määrittää ryhmä- tai jopa henkilökohtaisesti ja esimerkiksi sitoa kellonaikaan ja viikonpäivään.

Loihde - 20230317-DSCF2930 - 1920 x 1280

Kysy lisää asiantuntijoiltamme