Skip to content
hero-image

Avainhallinta

OneManage Avainhallinta helpottaa ja nopeuttaa avainten ja kulkutunnisteiden turvallista hallintaa. 

Check

Avainhallinta turvallisuuden keskiössä

Avainhallinta on keskeinen elementti yrityksen tai kiinteistön turvallisuudessa. Mitä enemmän kiinteistössä on lukkoja ja mitä enemmän avaimia ja kulkuoikeuksia on eri henkilöillä, sitä tärkeämpää on varmistaa, että tiedot avainten haltijoista ja turvatasoista ovat aina ajan tasalla. OneManage avainhallinnan avulla hallinnoit, valvot ja luovutat koko kiinteistön kulkuoikeuksia jokaisen tarpeen mukaan.

Markkinoiden sujuvinta kulkuoikeuksien hallintaa

OneManage Avainhallinta helpottaa ja nopeuttaa avainten ja kulkutunnisteiden turvallista hallintaa. Palvelun käyttäjällä on reaaliaikainen tieto avainten ja kulkutunnisteiden haltijoista sekä mahdollisista palautustapahtumien myöhästymisistä. Palveluun vietyjen pohjakuvien avulla on mahdollista nähdä ovikohtaiset kulkuoikeudet, joka selkeyttää hallintaa huomattavasti. Palvelu on järjestelmäriippumaton, joten se on yhteensopiva kaikkien digitaalisten ja mekaanisten avainten sekä tunnisteiden kanssa

Lukostojen hallinta tapahtuu verkkoselaimella. Selaimen lisäksi päivittäiset avainten luovutus- ja palautustoiminnot voidaan hoitaa kätevästi Android- tai IOS-laitteissa toimivalla mobiilisovelluksella. Sovelluksen avulla voidaan myös tunnistaa avaimenhaltijat turvallisesti ajokortin tai henkilökortin kautta. OneManage Avainhallinta tuotetaan tietoturvallisena SaaS-palveluna. Palvelimet sijaitsevat Suomessa.

Loihde39-large

OneManage Avainhallinta

  • Nopea tunnistautuminen ajo- tai henkilökortilla
  • Sähköiset kuittaukset
  • Kulkuoikeudet nähtävissä pohjakuvista
  • Helppo ja nopea avainten palautus
  • Yhteensopiva kaikkien digitaalisten ja mekaanisten avainten sekä tunnisteiden kanssa
  • Käytettävissä verkkoselaimella sekä mobiilisovelluksella
  • Tietoturvallinen ja aina ajan tasalla
Helppokäyttöinen

Ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen ja tarjoamme aina kattavan koulutuksen käyttöönoton yhteydessä. Keskimäärin avaimen luovutukseen menee kaikkinensa alle minuutti ja palautuksiin muutama sekunti. Ohjelmisto pitää huolen siitä, että tiedot pysyvät järjestyksessä. 

Reaaliaikainen

Näet reaaliaikaisesti, kenellä tiloissasi on oikeus kulkea ja kuinka paljon avaimia kullakin taholla on käytössään. Pohjakuvien ollessa käytössä voit myös tarkastella tarkkoja kulkuoikeustietoja ovikohtaisesti pohjakuvalle visualisoituna. Voit koska vaan tarkistaa kaikki tiedot puhelimella tai selaimessa. 

Tietoturvallinen

Tietoturvayhtiönä meille on tärkeää huolehtia palveluidemme ensiluokkaisesta turvallisuudesta. OneManage Avainhallinta käyttää suojattua yhteyttä ja kaikki ohjelmiston tiedot säilytetään turvassa pilvipalvelualustalla. Kaikki palvelimet sijaitsevat Suomessa.

Loihde_some (33)

Käyttöönotto

OneManage Avainhallinnan käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Siirryttäessä vanhasta avainhallintajärjestelmästä uuteen siirrämme käyttöönoton yhteydessä kaikki tarvittavat tiedostot suoraan Onemanage Avainhallintaan. Suorat siirtotiedostot saadaan mm. Abloy Key Control -ohjelmistosta. Käyttöönoton yhteydessä voidaan myös halutessa ohjelmistoon ajaa kiinteistön pohjakuvat ja yhdistää kulkuoikeudet ja avaimet pohjakuviin. Tällöin voidaan koska vain helposti tarkastaa kunkin oven tarkat pääsyoikeudet avain- ja henkilötasolla.

Käyttöönoton yhteydessä Loihde pitää kattavan käyttöönottokoulutuksen asiakkaalle.

Oviympäristöjen asiantuntija

Ovien ja oviympäristöjen sujuva toimivuus sekä turvallisuus kaikissa tilanteissa ovat lähtökohta jokaisen kiinteistön ja yrityksen turvallisuudelle. Lukituksen uudistaminen tulisi suorittaa aina avainten kadotessa tai vähintään 10–15 vuoden välein. Näin ehkäistään hukkuneiden avainten tai vanhentuneen lukoston tuomat riskit ja parannetaan huomattavasti turvallisuutta.

ABLOY- ja Iloq-valtuutettuna yrityksenä Loihde tarjoaa korkealaatuiset sähköiset ja mekaaniset lukitusratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Palvelemme paikallisesti kaikkialla Suomessa. Täältä löydät toimipisteemme sekä myynnin yhteystiedot.