Skip to content
hero-image

Me olemme Loihde.

Loihde on kokonaisvaltainen
älykkään digitalisaation ja turvallisuuden edistäjä.

Mahdollistamme asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuuden.

Turvallisuus, toimivat yhteydet ja ajanmukaiset digitaaliset palvelut ovat jokaiselle organisaatiolle elintärkeitä, ja Loihde on niissä kokonaisvaltaisin kumppani.

Autamme asiakkaitamme luomaan kestävää kilpailukykyä datan, tekoälyn ja digitaalisten palveluiden avulla, hyötymään pilven mahdollisuuksista ja suojautumaan sekä fyysisen että verkkomaailman uhilta.

Lue lisää palveluistamme:

Taivutamme teknologian ihmisten tarpeisiin.

Vaikka tekniikka olisi monimutkaista, sen käytön ei pitäisi olla. Me loihdimme monimutkaisista kokonaisuuksista yksinkertaisia hankkia, käyttää ja ymmärtää.

Loihteella on laaja asiakaskunta useilla toimialoilla. Lue millaisia ratkaisuja tuotamme esimerkiksi terveydenhuoltoon, teollisuuteen ja energiasektorille.

Lue ratkaisuistamme eri toimialoille:

Loihde - 20230317-DSCF2872 - 1920 x 2880

Ihmiset edellä vuodesta 1882.

Loihteen juuret ulottuvat vuoteen 1882, jolloin joukko vaasalaisia kauppiaita perusti Oy Waasan Telefooniyhdistyksen, yhdistämään ihmisiä ja edistämään liiketoimintaa. Loihde on siis ollut tulevaisuuden tekijä jo kolmella vuosisadalla.

Tänään olemme 880 asiantuntijan työyhteisö, jossa keskiössä ovat ihmiset. Sekä asiakkaamme, joita varten työtä teemme, että oma henkilöstömme, joka on menestyksemme rakentaja. Tämä tiivistyy sloganissamme Ihmiset edellä  vuodesta 1882. 

Haluamme toimia asiakasta lähellä, ja 24 paikkakunnalle levittäytynyt toimipaikkaverkostomme varmistaa kattavan valtakunnallisen palvelukyvyn. Suurimmat toimipaikkamme ovat pääkaupunkiseudulla ja Oulussa.

133 M€

Liikevaihto 2023

8 M€

Oikaistu käyttökate 2023

863

Henkilöstömäärä 2023