Skip to content
hero-image

Asiakas-identiteetinhallinta

Mahdollista asiakkaillesi helppo ja turvallinen pääsy palveluihisi sekä huolehdi tietosuojasta asiakkaiden IAM:lla (Customer IAM, CIAM).

loved_02_purple

Kasvata kilpailuetuasi ja palvele asiakkaitasi entistä paremmin

Sujuvalla asiakasidentiteetinhallinnan ratkaisulla houkutellaan uusia käyttäjiä rekisteröitymään ja mahdollistetaan nykyaikainen some-kokemusta vastaava käyttäjäkokemus. Tämä kääntyy nopeasti kilpailueduksi. Tuntemalla asiakas on mahdollista kohdentaa ja personoida palveluja huomattavasti tehokkaammin. Suostumuksenhallinta sekä muut vaadittavat tietosuojapalvelut asiakkaan omien tietojen osalta on myös luontevaa tarjota samassa itsepalveluliittymässä. Mikäli palvelun sisältöä pitää rajata käyttäjäkohtaisesti, vaaditaan selkeä tapa tunnistaa asiakas ja tarjota hänelle tunnistuksen perusteella palvelussa oikeaa sisältöä. Monissa palveluissa voi olla myös tarve vahvaan tunnistamiseen.

Ratkaisun hyödyt 

Aiakasidentiteetinhallinnan ratkaisu on keskeinen elementti digitalisaatiossa, sähköisten palveluiden tarjoamisessa sekä monikanavamarkkinoinnissa. Asiakkaiden IAM tuo perinteisten tehokkuus- ja tietoturvahyötyjen lisäksi suoria liiketoimintahyötyjä ja toimii parhaimmillaan kilpailuetuna.

Asiakasidentiteetinhallinnan ratkaisulla

  • Parannat asiakkaidesi käyttökokemusta
  • Nostat itserekisteröitymisien lukumäärää ja konversioastetta
  • Hyödynnät asiakastuntemusta palveluiden kohdentamisessa ja räätälöinnissä
  • Huolehdit tunnistamisesta ja sähköisen palvelun käytön tietoturvasta
  • Huolehdit asiakkaiden tietosuojasta
  • Hallitset asiakkaiden suostumusta omien tietojen säilyttämiseen ja käyttämiseen
Loihde - Workstations at office - 1920 x 1280

Viekö IAM liikaa resursseja?

IAM-ratkaisu voi olla erinomaisesti suunniteltu ja toteutettu, mutta silti sen ylläpito vie aikaa. Lisenssien hallinta, palvelinten ylläpito, saatavuuden varmistaminen ja häiriötilanteiden hoitaminen syövät organisaatiosi resursseja. Budjetointikin on hankalaa, koska tulevaisuutta on vaikea ennustaa käyttäjämäärien ja -vaatimusten muuttuessa jatkuvasti. Jatkuvien IAM-tukipalveluiden kautta voit jättää huolehtimisen meille. IAM-tukipalvelu on saatavissa kaikkiin identiteetinhallinnan ratkaisuihin (PAM, CIAM yms.). Talonmies hoitaa sovitut osa-alueet kun taas hovimestari hoitaa kokonaisvaltaisesti vaativimmatkin ympäristöt ja tehtävä. 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi ja palaamme asiaan