Skip to content
hero-image

Rikosilmoitin

Rikosilmoitinjärjestelmä suojaa tehokkaasti yrityksen henkilökuntaa, omaisuutta sekä tietoja. 

Chess board_purple

Tehokasta suojaa ja ennaltaehkäisyä

Rikosilmoitinjärjestelmät auttavat suojaamaan yrityksen toimintaa ja pitämään huolta sekä tuote- että henkilöturvallisuudesta. Murtovalvonta on tärkeä osatekijä yrityksen kilpailukyvyn ja liiketoiminnan sujuvuuden säilyttämisessä. Se ehkäisee esimerkiksi omaisuuden tuhoutumista tai tiedon vuotamista ulkopuolisille tahoille.

Oikein suunniteltu rikosilmoitinjärjestelmä valvoo tehokkaasti koko tilaa sekä ulkokuorta ja ilmoittaa sovitulla tavalla huomatessaan luvattoman tunkeutumisen valvottuun tilaan.

Palvelu varmistaa jatkuvuuden

Palveluna hankittu rikosilmoitin on helppo ja huoleton tapa varmistaa suojaus yrityksesi omaisuudelle ja henkilöstölle
Loihde (20)-large

Helppoutta

Kokonaispalveluna tuotetussa rikosilmoitinjärjestelmässä vastuu järjestelmän toimivuudesta ja ylläpidosta on Loihteella. Palvelu sisältää laitteet, huollot ja ylläpidon, joten voit luottaa järjestelmäsi toimivuuteen kaikkina aikoina. 

Loihde - Light bulb close-up - DSCF2790 - 1920 x 1280

Nopeasti käyttöön

Pieniin ja keskisuuriin kohteisiin soveltuva langaton rikosilmoitin on erittäin nopea ja kustannustehokas ottaa käyttöön. Valtakunnanlaajuinen toimipisteverkostomme mahdollistaa nopeat asennus- ja huoltoresurssit kaikkialle Suomeen. 

Loihde39-large

Monikäyttöinen palvelu

Rikosilmoitinpalvelu on laajalti integroitavissa muihin kiinteistössä toimiviin järjestelmiin käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi. Palveluun saadaan myös palovaroittimet liitettyä kokonaisturvallisuuden parantamiseksi. 

Integraatioilla parempaa käyttäjäkokemusta

Rikosilmoitinjärjestelmä voidaan suunnitella sekä integroida toimimaan sujuvasti muiden kiinteistössä olevien järjestelmien, kuten kulunvalvontajärjestelmän kanssa.

Rikosilmoitinjärjestelmän hälytys ohjataan kiinteistöistä suojattuna hälytyksensiirtona haluttuihin paikkoihin, näin voidaan varmistua siitä, että hälytys tulee aina oikeaan paikkaan tilanteesta riippumatta. Hälytyksen voi vastaanottaa esimerkiksi vartiointiliike tai loppukäyttäjä.

Loihde - People at office - DSCF3012 - 1920 x 1280
Cloudworld

Hälytyksensiirto varmistaa tiedonkulun

Luotettavalla ja helposti hallinnoitavalla hälytyksensiirtopalvelulla varmistutaan, että hälytys kulkee mahdollisimman nopeasti ja varmasti oikeaan osoitteeseen ilman välikäsiä ja katkoksia. Käytössä oleva uusi tekniikka mahdollistaa myös langattomat ratkaisut, jolloin kiinteitä linjoja ei välttämättä tarvita.

Palvelu on tarkoitettu vaativiin tiedonsiirtotarpeisiin, kuten automaattisten paloilmoitinjärjestelmien, rikosilmoitinjärjestelmien ja muiden varmuutta vaativien hälytysten siirtoon hätäkeskuksiin, hälytyskeskukseen tai muihin valvomoihin.