Skip to content
hero-image

Hyvinvointi

Ihmiset ja heidän hyvinvoinnistaan huolehtivat ansaitsevat sujuvan arjen

Yhteinen tehtävämme on turvata ja sujuvoittaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen palvelut ajasta ja paikasta riippumatta.

Lisäämme 360° turvallisuutta suojaamalla potilaan, asiakkaan ja henkilökunnan lisäksi datan, yhteydet ja rakennetun ympäristön. Torjumme kanssasi tietosuojaloukkauksia ja kyberuhkia, ja huomioimme potilasturvallisuuden vaatimukset uusia toimintatapoja ja ratkaisuja kehitettäessä.

Parannamme asiointikokemusta ja kehitämme työskentelyä teknologisilla ratkaisuilla. Tuemme tietojohtamista hyödyntämällä dataa, analytiikkaa ja tekoälyä.

Loihde_some (41)

Ota yhteyttä

Olemme valtakunnallinen hyvinvointialueiden ja yksityisen terveydenhuollon palvelutoimittaja turvallisuudessa ja digitalisaatiossa. Ydinosaamisalueitamme ovat turvaratkaisut ja kyberturvapalvelut tukien osaltaan asiakas- ja potilasturvallisuuden toteutumista.
 
Data & AI, digitaaliset palvelut sekä pilvipalveluiden ja yhteydet palveluidemme kautta, työmme on myös jatkuvaa oppimista sekä näkemyksen muodostamista ja jakamista, miten teknologia voi parantaa hyvinvointitoimialan tuottavuutta, nopeuttaa hoitoon pääsyä ja lisätä vaikuttavuutta.

Olemme ylpeitä työntekijöidemme syvällisestä ja monipuolisesta osaamisesta, vahvasta sitoutumisesta sekä jakamisen ja välittämisen kulttuuristamme. Meille on kunnia toimia aloitteellisesti ja lupaukset pitäen.
Picture

Timo Hänninen

Toimialajohtaja, Hyvinvointi

+358 41 731 8723