Skip to content
hero-image

Energia

Kriittisen infrastruktuurin kehittäjät tarvitsevat kriittisen hyviä asiantuntijoita.

Kriittinen infrastruktuuri

Kriittisen infrastruktuurin kehittäminen, turvaaminen ja ylläpitäminen vaatii luotettavia asiantuntijoita, jotka tuntevat toimialan prosessit, standardit ja toimintatavat. Kanssamme voit olla varma, että saat kriittisen tarkastelun kestävän ja kehittävän kumppanin.

Autamme hyödyntämään dataa ja AI:ta digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseksi. Toteutamme turvallisen ja toimintavarman tuotantoympäristön ratkaisut sekä rakennamme toimivat ja turvalliset verkot ja IT-infran.

Olemme yli 40:n energiayhtiön luotettu kumppani. Toimimme kriittisen infrastruktuurin alueella myös terveydenhuollossa, puolustusteollisuudessa ja finanssisektorilla.

teollisuus
20230317-DSCF2790 (2)

Varmista ja ole valppaana

Uudenlaisessa liiketoiminta­ympäristössä ja mahdollista liiketoiminnan jatkuvuus muuttuvassa maailmassa.

Liiketoiminnan jatkuvuus varmistetaan rakentamalla turvallisia ja kestäviä IT-ratkaisuja. Myös energiatoimialan regulaatio ja lainsäädäntö tuovat IT- ja tuotantoympäristölle jatkuvasti uusia vaatimuksia.

Näihin sisältyvät nykyaikainen IT-infra ja sen suojaaminen, OT-ympäristön turvaaminen uhilta ja modernit pilvipalvelut liiketoiminnan kehittämisen tueksi.

Kestävää kilpailukykyä

Autamme asiakkaitamme luomaan kestävää kilpailukykyä datan, tekoälyn ja digitalisaation avulla, hyötymään pilven mahdollisuuksista ja suojautumaan sekä fyysisen että verkkomaailman uhilta.

teollisuus

Näe, kuule ja säilytä herkkyys reagoida

Moderni energia-alan toimintaympäristö edellyttää muultakin kuin energiantuotannolta 24/7-toimintaa. Yrityksen infrastruktuurin tulee pystyä näkemään, kuulemaan ja reagoimaan kellon ympäri.

Tämä tapahtuu jatkuvalla IT-järjestelmien ja verkkojen nykyaikaisella, ketterällä ja tehokkaalla monitoroinnilla ja ylläpidolla sekä kyberuhkien havainnoimisella.

Lue lisää
Loihde - Ihmiset

Luo digiä, älä tyydy seurailemaan

Uudet palvelut asiakkaille, nykyisen liiketoiminnan digitalisointi sekä datan ja AI:n hyödyntäminen luovat pitkäkestoista kilpailuetua energiatoimialalle. Asiakkaille kehitetyt, dataan perustuvat älykkäät palvelut ovat muutoksen ytimessä.

Datalla rikastettujen digitaalisten palveluiden ansiosta voit luoda liiketoiminnalle parempaa läpinäkyvyyttä ja vastata siten alati kasvaviin vastuullisuusvaateisiin.

20230317-DSCF2790 (2)

Toimi ja kehitä tehokkaasti 

Investoi asioihin, joilla kykenet hallitsemaan kokonaisuuksia paremmin. Pystytkö tänä päivänä esimerkiksi hallinnoimaan samanaikaisesti sekä fyysisen että digitaalisen ympäristön turvallisuutta tai rakentamaan kestävää IT-arkkitehtuuria yhtenä kokonaisuutena?

Tunne siitä, että asiat ovat kontrollissa, vapauttaa energiaa liiketoiminnan edelleen kehittämiseen.

otscada

Keskity oikeisiin osaamisiin oikeissa paikoissa

Muutos lähtee osaamisista. Pysyäkseen kilpailukykyisenä on tärkeää kasvattaa oikeita osaamisia oikealla ja täsmällisellä tavalla. Voit myös paikata osaamis- tai resurssivajetta hankkimalla palvelua ulkopuolelta palveluna, jolloin pääset keskittymään oman organisaation ydinosaamisen kasvattamiseen ja fokusointiin.

Omaksu myös uusia, ketteriä toimintatapoja, joiden avulla pystyt tehokkaammin kiihdyttämään muutosta.

Ota yhteyttä

Loihde luo energia-alan yrityksille kilpailuetua mahdollistamalla liiketoiminnan kasvun ja jatkuvuuden. Rakennamme ratkaisuja energiayritysten operaatioiden suojaamiseksi ja tehostamiseksi, turvallisuuden lisäämiseksi, palveluiden parantamiseksi ja datan hyödyntämiseksi.

Koko energia-ala on muutoksessa ja kehitysloikat ovat väistämättömiä. Katso, että olet edelläkävijöiden joukossa.

 

 

Picture

Jussi Viljanen

Toimialajohtaja, Energia

+358 50 482 1952

Lue lisää aiheesta: