Skip to content
hero-image

Kameravalvonta

Olosuhteista riippumatonta valvontaa.

Lookup

Ehkäise tehokkaasti turvallisuusriskejä

Tallentava kameravalvonta on kellonajasta ja olosuhteista riippumaton tapa ehkäistä henkilöihin ja omaisuuteen kohdistuvia turvallisuusriskejä. Kameravalvonta sekä ehkäisee ennakolta vahinkoja että auttaa tapahtumien jälkiselvittelyssä. Lisäksi sen avulla voidaan valvoa esimerkiksi teollisuuden prosesseja.

Kameravalvontapalvelu

Loihde tarjoaa kameravalvonnan kertainvestoinnin lisäksi myös palveluna. Kameravalvonta kokonaispalveluna on suosittu hankintamalli sen helppouden ja varmuuden vuoksi. Palveluna tuotetussa kameravalvonnassa vastuu järjestelmän toiminnasta ja palvelusta on Loihteella. Asiakas voi valita itselleen sopivimman kokonaisuuden perusratkaisuista ja sen päälle tuotettavista lisäpalveluista ja saa kokonaisuuden käyttöönsä kuukausimaksua vastaan.

Palveluna hankittaessa valvontakamerajärjestelmän budjetointi on helppoa, kun yllättäviä lisäkuluja ei pääse syntymään. Huollot, päivitykset ja jatkuva ylläpito kuuluvat kuukausihintaan, joten vuosikustannukset ovat aina tiedossa jo vuoden alussa. Kattavat tukitoimintomme auttavat varmistamaan asiakkaalle toimivan ja huolettoman kokonaisuuden.

Loihde (22)-large

Analytiikalla etuja toimintaan

Demo analytiikan mahdollisuuksista

Ihmismäärien laskennassa on koittanut uusi aikakausi kamera- ja videoanalytiikan kehittyessä. Enää ei tarvitse tehdä erillisiä investointeja laskuriteknologioihin, vaan eri puolille sijoitettujen esim. valvontakameroiden avulla saadaan luotua edistyksellistä analytiikkaa ihmisvirroista. Tai miksi ei muustakin.

Markkinoiden johtavat järjestelmät

Tarjoamme markkinoiden johtavat IP-kamerajärjestelmät joko paikallisella tai keskitetyllä tallennuksella. Tallennus voidaan toteuttaa myös pilvipohjaisena ja nykyaikaisia analytiikkaominaisuuksia hyödyntäen. Järjestelmään liitettävien valvontakameroiden määrä sekä käyttötarkoitus räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi, jolloin pystytään rakentamaan parhaiten turvallisuutta edistävä sekä kustannustehokas järjestelmä.

Kirjoitimme kameravalvonnan ostajan oppaan, jotta sinulla olisi mahdollisimman hyvä kuva kameravalvontajärjestelmän hankinnassa huomioitavista asioista ja sen tuottamista mahdollisuuksista. Lue lisää ja lataa opas alta.

Loihde_some (67)

Lait ja määräykset

Suomessa kameravalvontaa säätelee useat lait ja säädökset, joista kameravalvonnan hankkijan on hyvä olla tietoinen. Kameravalvontakumppania valittaessa on hyvä huomioida myös kumppanin osaaminen laki- ja määräysasioissa, jolloin tahattomilta rikkomuksilta vältytään.

Suomessa kameravalvonnan oikeusperusteita ja oikeaoppista toteuttamista ohjaa ensisijaisesti rikoslaki, tietosuojalaki sekä GDPR ja laki yksityisyyden suojasta työelämässä.

Jos kameravalvontaan liittyvät lait ja määräykset mietityttävät, voit ladata Loihteen Kameravalvonnan ostajan oppaan. Opas kertoo sinulle oleellisimmat huomioitavat asiat kameravalvonnan hankinnasta sekä myös huomioitavat lait ja määräykset sekä toimenpiteet kameravalvontaa suunniteltaessa.