Skip to content
hero-image

Sijoittajille

Q1-katsauksemme: 
Liikevaihto kasvoi 6 % ja käyttökate parani merkittävästi

Loihde on digitaalisen kehittämisen ja turvaratkaisujen asiantuntija

140 vuoden ajan olemme yhdistäneet ihmisiä, helpottaneet arkea ja edistäneet yritysten liiketoimintaa. Samat tavoitteet ohjaavat meitä tänäkin päivänä. Ihmisten ja organisaatioiden hyvinvointi sekä parempi ja turvallisempi huominen ovat johtotähtiämme edelleen.

Mahdollistamme asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuuden kasvattamalla asiakkaiden kilpailukykyä digitaalisessa muutoksessa ja suojaamalla heitä sekä fyysisen että verkkomaailman uhilta.

Kannattavaa kasvua

Toimimme dynaamisilla ja kriittisillä turvallisuuden ja digitalisaation markkinoilla. Tavoittelemme markkinaa nopeampaa kasvua sekä merkittävää kannattavuusparannusta.

Toimitusjohtajan terveiset

Kokonaisuutena arvioiden vuosi 2024 on alkanut suunnitellusti. Käyttökate parani vertailukauteen nähden merkittävästi ja meillä oli hyvää kasvua jatkuvissa palveluissa. Digitaalisen kehittämisen markkinatilanne on jatkunut odotetun haastavana. Markkinaympäristö on osin epävarma, ja kasvuodotuksemme ovat näin ollen varovaisia. Kannattavuuden parantamisen osalta näkymämme ovat kuitenkin luottavaiset.

Lue lisää Q1-liiketoimintakatsauksestamme

 

Samu Konttinen, Toimitusjohtaja

Picture

Avainluvut

133 M€

Liikevaihto 2023

8 M€

Oikaistu käyttökate 2023

863

Henkilöstömäärä 2023