Skip to content

Loihde Trust Tansec yhdistyy Loihde Trustiin

Loihde Trust taustalla

22.11.2022

Olemme toimineet tiiviissä yhteistyössä sisaryrityksemme kanssa jo monen vuoden ajan, ja nyt olemme syventämässä liittoamme voidaksemme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin.

Marraskuun alussa yhdistimme operatiivisen toiminnan Loihde Trust Tansecin ja Loihde Trustin kanssa, ja juridinen fuusio on suunniteltu tapahtuvaksi vuodenvaihteessa.

Mitä tämä tarkoittaa asiakkaillemme?

Muutos ei vaikuta yhteistyöhömme eikä tässä vaiheessa edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä. Palvelumme jatkuvat ennallaan, ja kehitämme niitä jatkuvasti asiakkaidemme muuttuvia tarpeita vastaaviksi. Sopimukset siirtyvät sopimusehtojen mukaisesti Loihde Trust Oy:lle juridisen fuusion yhteydessä. Nykyiset yhteystiedot säilyvät edelleen, ja tiedotamme juridiseen fuusioon liittyvistä muutoksista lähempänä ao. päivää.

Loihde Trust Tansec siirtyi Loihde Trustin kanssa yhteiseen organisaatioon 1.11.2022 alkaen, minkä vuoksi yhteyshenkilöissä on voinut tapahtua muutoksia. Muutokset henkilöiden vastuualueissa toteutamme siten, että ne eivät aiheuta asiakkaille ylimääräistä vaivaa. Henkilöiden yhteystietoihin ei tule muutoksia.

Osana isompaa yhtiötä pystymme hyödyntämään sen kapasiteettia ja monipuolisempaa osaamista, minkä odotamme näkyvän asiakkaillemme entisestään parantuneena palvelutasona ja nopeampina vasteaikoina.

Lisätietoja:

Loihde Trust Tansec Oy
Vesa Kaaronen
Toimitusjohtaja
vesa.kaaronen@loihde.com